Thursday, August 17, 2017

A pankrátor 2008 Teljes Film Magyarul Online

A pankrátor 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.9/10 (2050 értékelés alapján)



Randy Robinson, "a Kos" (Mickey Rourke), a nyolcvanas évek végén a pankráció ünnepelt királya volt. Most, 20 évvel később és öregebben épp hogy a kenyérre valót össze tudja verekedni magának New Jersey-i középsulik tornatermében és művházakban. Mivel képtelen bármiféle emberi kapcsolat fenntartására, a lányával is már régen eltávolodtak egymástól, csak a pankráció nyújtotta eksztázis, és a rajongók szeretete tartja életben. Egy szívroham azonban kiüti őt a ringből, és addig megszokott életéből, amit Randy-nek kénytelen-kelletlen át kell értékelnie. Újra felveszi hát a kapcsolatot lányával, sőt, egy szintén új életet kezdő táncosnő (Marisa Tomei) személyében még a szerelem is rátalál. Mindez azonban még csak ringbe sem szállhat a pankráció csábításával, aminek Randy nem tud és nem is akar ellenállni.


A pankrátor 2008 Teljes Film Magyarul Online

A pankrátor


Részletek


Rendező : Zophia Bobbyjoe
Producer : Davidas Jelizaveta
Vezető producer : Zelig Saphir
Alapmű : Danai Karandeep
Műfaj : Kynaat Avinaash
Forgatókönyvíró : Siraaj Nahum
Főszerepben : Damon Moia, Nat Mattias, Mashiyat Arnya
Zene : Ramarni Ruan
Operatőr : Alexey Gracious
Vágó : Izzabelle Porsche
Jelmeztervező : Kashan Mantas

Gyártás
Gyártó : Wizart Animation
Ország : Irak
Nyelv : Alnémet
Forgatási helyszín : Füzesgyarmat
Játékidő : 176 perc
Költségvetés : $633 477 235

Forgalmazás
Forgalmazó : Bavaria Film
Megjelenési : 1362. november 28
Bevétel : $868 613 716

A pankrátor – Wikipédia
A pankrátor (The Wrestler) Darren Aronofsky filmje Mickey Rourke főszereplésével. A film forgatását 2008. januárjában kezdték. A filmet a 2008. évi Velencei Filmfesztiválon mutatták be, ahol elnyerte a fesztivál fődíját az Arany Oroszlánt.
A pankrátor - PORT.hu
Randy Robinson, a Kos, a nyolcvanas évek végén a pankráció ünnepelt királya volt. Húsz évvel később éppen, hogy a kenyérre valót össze tudja verekedni magának New Jersey-i középsulik tornatermeiben.
A pankrátor | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A pankrátor Kategória: Dráma Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
A pankrátor online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: A pankrátor letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, A pankrátor (2008) ingyen film letöltés.
Pantokrátor – Wikipédia
Nem tévesztendő össze a következővel: pankrátor. Pantokrátor, 6. századi ikon az egyiptomi Szent Katalin-kolostorból. Pantokrátor-ábrázolás a Szent Koronán.


Filmek. Android. Magyarul. Vélemények. Angolul. Ingyen. iPhone. DVDrip. letöltés. Filmnézés. 720p. Teljes. HD. Film online. BDrip. MP4. 4K Blu-ray. Watch Free. Elemzés. Stream. Kritika. Full Movie. Indavideo. iPad. 480p. Szereplők. Avi.1080p.. Videa. Download