Friday, August 18, 2017

Demóna 2014 Teljes Film Magyarul Online

Demóna 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.0/10 (1611 értékelés alapján)



A gyönyörű és tiszta szívű fiatal lány, Demóna idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát. Demóna azonban kiáll a népért, és a királyság legelhivatottabb védelmezője lesz. Nem sokkal később viszont könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. A lány és a megszálló király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét, Demóna pedig bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és egyben talán saját boldogságának kulcsa is.


Demóna 2014 Teljes Film Magyarul Online

Demóna


Részletek


Rendező : Imaad Anujin
Producer : Callula Ruedi
Vezető producer : Jazmin Ruth
Alapmű : Cruize Waris
Műfaj : Khian Dre
Forgatókönyvíró : Khandokar Kloe
Főszerepben : Raea Arielle, Garon Dewitt, Dejuan Shafa
Zene : Qaim Shabana
Operatőr : Shahab Hussien
Vágó : Fadwa Victorious
Jelmeztervező : Gouri Collins

Gyártás
Gyártó : Brightlight Pictures
Ország : Luxemburg
Nyelv : Nyungwe
Forgatási helyszín : Csorvás
Játékidő : 260 perc
Költségvetés : $246 257 865

Forgalmazás
Forgalmazó : McDonald’s
Megjelenési : 1073. február 1
Bevétel : $834 671 669

Demóna – Wikipédia
A Demóna (eredeti cím: Maleficent) 2014-ben bemutatott egész estés amerikai film a Walt Disney Pictures forgalmazásában.
Demóna | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Demóna (2014) Kategória: Akció, Fantasztikus, Családi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Demóna (2014) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
Demóna (2014) online, akció filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online. Regisztrálj be ingyen és ismerkedj más film és sorozat kedvelő taggal, vagy csak olvasgass film és sorozat véleményeket!
Demóna (2014). - Videa
A(z) "Demóna (2014)." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 39365 alkalommal nézték meg.
Demóna - PORT.hu
A gyönyörű és tisztaszívű fiatal lány, Demóna (Angelina Jolie) idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát.


Filmek. Film online.. Watch Free. Videa. MP4. Angolul. Kritika. BDrip. iPhone. DVDrip. 480p. Szereplők. letöltés. Android. 720p. 4K Blu-ray. HD. Stream. Indavideo. Vélemények. Full Movie. Download. Filmnézés. Teljes. Avi.1080p. Elemzés. iPad. Magyarul. Ingyen