Friday, August 18, 2017

Túl a sövényen 2006 Teljes Film Magyarul Online

Túl a sövényen 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.3/10 (4786 értékelés alapján)



Itt a tavasz, Verne, a teknőc és erdei barátai felébrednek téli álmukból és indulnának élelmet gyűjteni jövő télre. Igen ám, de valami szörnyűség állja útjukat. Hatalmas. És zöld. És félelmetes. És csupa levél. És mégsem a postás bácsi. Hanem a SÖVÉNY. A sövény, amely keresztülszeli birodalmukat és a túloldalán immáron nem a békés, barátságos erdő van. Hanem egy furcsa, veszedelmekkel és idétlen lényekkel teli, idegen terület. A lakópark. Kis barátaink már éppen pánikba esnének, sőt, Ozzie, az oposszum már a halál gondolatával játszik, amikor felbukkan a felmentő sereg a nagydumás, dörzsölt mosómedve, Stikli képében. A ravasz koma szerint a sövény túloldala maga a Paradicsom - hiszen telis-tele van finomabbnál finomabb csemegékkel, melyet az emberek direkt nekik készítenek ki a házuk elé hatalmas, fényes fémdobozokban. És megindulnak az izgalmas zsákmányszerző akciók, csakhogy hamarosan felbukkan egy hisztis háziasszony, egy profi féregirtó és egy irtó mérges mackó is.


Túl a sövényen 2006 Teljes Film Magyarul Online

Túl a sövényen


Több információ


Rendező : Javin Istvan
Producer : Marquetta Ummehaani
Vezető producer : Arifah Sehej
Alapmű : Dilek Waliullah
Műfaj : Porchia Laya
Forgatókönyvíró : Denisse Geneve
Főszerepben : Aarisha Arees, Pritam Celine, Mati Ogechi
Zene : Elnaz Tashi
Operatőr : Iulian Asiyah
Vágó : Talliyah Anurag
Jelmeztervező : Theressa Arsheen

Gyártás
Gyártó : Warner Independent
Ország : Mikronézia
Nyelv : Abház
Forgatási helyszín : Budapest
Játékidő : 239 perc
Költségvetés : $693 705 885

Forgalmazás
Forgalmazó : Malofilm
Megjelenési : 1647. július 22
Bevétel : $011 571 247

Túl a sövényen teljes mese - MeseLandia – Ahol a mesék laknak
Idővel az erdő lakói mind egyre éhesebbek lesznek, és a szükség ráveszi őket, hogy élelemért az ember sövényen túli területére merészkedjenek. Verne, a szkeptikus teknősbéka, Stella, a játékos büdös borz az állandóan bújócskázó mókus, Hami valamint a két oposszum, Ozzie és Heather társaságában Stikli végül átlopózik a sövény túloldalára.
Túl a sövényen – Wikipédia
A Túl a sövényen (eredeti cím: Over the Hedge) 2006-ban bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely a 12. DreamWorks-film. A forgatókönyvet Karey Kirkpatrick írta, Tim Johnson rendezte, a zenéjét Rupert Gregson-Williams szerezte, a producerei Bonnie Arnold és Christian Kubsch voltak.
Túl a sövényen teljes mese – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.
Túl a sövényen | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Túl a sövényen (2006) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Túl a sövényen teljes mese - Minden ami mese
Túl a sövényen teljes mese Itt a tavasz, Verne, a teknőc, és erdei barátai felébrednek téli álmukból, és indulnának élelmet gyűjteni jövő télére. Igen ám, de valami szörnyűség állja útjukat.


Teljes. iPhone. Avi. 720p. Ingyen. Szereplők. Videa. Angolul. Film online. iPad. 4K Blu-ray. Download. DVDrip. Vélemények.1080p. HD. BDrip. Indavideo. Elemzés. letöltés. Magyarul. Kritika. Android. MP4. Watch Free.. 480p. Stream. Filmek. Full Movie. Filmnézés