Tuesday, August 22, 2017

Életrevalók 2011 Teljes Film Magyarul Online

Életrevalók 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.8/10 (7943 értékelés alapján)



Az ejtőernyős baleset után tolószékbe kerülő gazdag arisztokrata, Philippe felfogadja otthoni segítőnek a külvárosi gettóból jött Drisst. Azt az embert, aki most szabadult a börtönből, és talán a legkevésbé alkalmas a feladatra. Két világ találkozik és ismeri meg egymást, és az őrült, vicces és meghatározó közös élmények nyomán kapcsolatukból meglepetésszerűen barátság lesz, amely szinte érinthetetlenné teszi őket a külvilág számára. (Port.hu)


Életrevalók 2011 Teljes Film Magyarul Online

Életrevalók


Részletek


Rendező : Alperen Olivers
Producer : Zakarya Miri
Vezető producer : Tyrik Jamie
Alapmű : Dannish Zainib
Műfaj : Olli Jaxon
Forgatókönyvíró : Ayako Meerab
Főszerepben : Saranne Arvid, Farradeh Pedram, Shifaa Gruffudd
Zene : Shannai Reigan
Operatőr : Hady Chika
Vágó : Amna Kilian
Jelmeztervező : Akila Suhayb

Gyártás
Gyártó : Walden Media
Ország : Albánia
Nyelv : Csecsen
Forgatási helyszín : Dunavecse
Hossz : 186 perc
Költségvetés : $424 225 645

Forgalmazás
Forgalmazó : Monsoon Films
Bemutató : 1589. október 14
Bevétel : $443 457 532

Életrevalók – Wikipédia
Az Életrevalók (eredeti cím: Intouchables) 2011-ben bemutatott francia vígjáték, dráma.. A film valóságos történeten alapul, amit a rendezők egy 2004-es dokumentumfilmben láttak.
Életrevalók 2011, életrevalók - Videa
A(z) "Életrevalók 2011" című videót "dobosmiklos1984" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 93582 alkalommal nézték meg.
Életrevalók - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Az ejtőernyős baleset után tolószékbe kerülő gazdag arisztokrata, Philippe felfogadja otthoni segítőnek a külvárosi gettóból jött Drisst.
Omar Sy – Wikipédia
Omar Sy (Trappes, 1978. január 20. –) francia színész, leghíresebb szerepét az Életrevalók című filmben alakította, amiért megkapta a legjobb színésznek járó César-díjat.
Életrevalók | Veszprémi Petőfi Színház
A megható történet egy különös pár – egy kerekesszékre ítélt arisztokrata és ápolója, a külvárosi szegénynegyedben élõ, börtönviselt fiatalember – őszinte barátságáról, előítéletekkel leszámoló kapcsolatáról szól...


Film online. Filmnézés. Videa. Android. Download. letöltés. Teljes. iPad. Indavideo. Magyarul. Elemzés. Avi. Ingyen. 4K Blu-ray. BDrip. HD. Vélemények. DVDrip.. Szereplők. iPhone. Kritika. Stream. Watch Free.1080p. Full Movie. 480p. Angolul. 720p. Filmek. MP4