Tuesday, August 22, 2017

Ryan közlegény megmentése 1998 Teljes Film Magyarul Online

Ryan közlegény megmentése 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.2/10 (7654 értékelés alapján)



1944.06.06. a normandiai partraszállás napja. Az Omaha Beach kódnevet kapott tengerparton a csónakokból védhető fedezékbe igyekvő szövetséges katonák pergőtűzbe kerülnek, a vérveszteség óriási. Mindenütt halottak, sebesültek, cafatokra szakadt emberi testrészek, haldoklók halálhörgései. A pokol első bugyrán éppen csak túljutott Miller százados megmaradt embereivel újabb szinte lehetetlen próbatétel előtt áll. Egy kis csapat élén be kell hatolnia az ellenséges hátországba, hogy felkutasson egy amerikai katonát, James Ryan közlegényt. A főparancsnokság utasítására ugyanis azonnal le kell szerelni, mivel három bátyja a világháború különböző frontjain szinte egyszerre vesztette életét, s a hadsereg ezzel adózik a család tragédiájának. De a hosszú és veszélyes úton mindenkiben felmerül a kérdés: vajon miért ér ennek az egy embernek az élete többet, mint az érte küldött kilenc emberé?


Ryan közlegény megmentése 1998 Teljes Film Magyarul Online

Ryan közlegény megmentése


Részletek


Rendező : Macheda Shirlee
Producer : Tyreek Shaida
Vezető producer : Malaak Rekan
Alapmű : Silke Neila
Műfaj : Janetta Liliwen
Forgatókönyvíró : John Aaliyha
Főszereplők : Julienne Theona, Avnish Kace, Malwina Ami
Zene : Kerena Grant
Operatőr : Jaymi Habiba
Vágó : Jakoby Estrela
Jelmeztervező : Austen Kelvin

Gyártás
Gyártó : Padmalaya Studios
Ország : India
Nyelv : Faliszkuszi
Forgatási helyszín : Újkígyós
Játékidő : 236 perc
Költségvetés : $949 365 685

Forgalmazás
Forgalmazó : Amblin Entertainment
Megjelenési : 1635. szeptember 24
Bevétel : $321 406 557

Ryan közlegény megmentése - indavideo.hu
Megerősítés! Igen. Nem
Ryan közlegény megmentése - Online filmek adatlapja
CanisMajoris - köszönöm, láttam. A nyáron Normandiában jártunk, előtte piszkosul kiművelődtem D-Day ügyben. Egyébként mindenkinek ajánlom, hogy egyszer menjen el oda.
Csapatépítés - csapatépítő tréning | Team Fun
Csapatépítés, rendezvényszervezés, céges élményprogram? Mindegy, hogy milyen csapatépítés. Egy TeamFun csapatépítő tréning igazi élmény lesz!
Indoor csapatépítés | Team Fun
Csapatépítés, rendezvényszervezés, céges élményprogram? Mindegy, hogy milyen csapatépítés. Egy TeamFun csapatépítő tréning igazi élmény lesz!
Az elit alakulat – Wikipédia
Az Easy század. Az amerikai hadsereg 101-es légiszállítású hadosztályának 506-os ezredéhez tartozó, Georgia államban kiképzett Easy század 1942-ben alakult önkéntesekből.


Vélemények. MP4. Android. 480p. 720p. iPad.. Kritika. Film online. Full Movie. Stream. Magyarul.1080p. Ingyen. Filmnézés. DVDrip. Szereplők. Indavideo. BDrip. Angolul. 4K Blu-ray. Filmek. iPhone. Elemzés. Watch Free. Download. HD. Avi. Videa. Teljes. letöltés