Sunday, August 20, 2017

Paddington 2014 Teljes Film Magyarul Online

Paddington 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.1/10 (9290 értékelés alapján)



Paddington, a mackó a legsötétebb perui dzsungelben nőtt fel Lucy nénikéjével. A néni egy angol felfedezővel történő találkozás után abban a szellemben nevelte unokaöccsét, hogy az izgalmas londoni életről álmodozzon. Amikor egy földrengés elpusztítja otthonukat, Lucy néni úgy dönt, hogy felcsempészi Paddingtont egy bőröndben az Angliába tartó hajóra. A mackó egyedül érkezik meg a Paddington állomásra, ahol azonnal szembesül vele, hogy az élet a nagyvárosban nem pont olyan, amilyennek megálmodta. Szerencsére találkozik a kedves Brown családdal, akik a mackóra nyakában egy kartonpapírral találnak rá: "Kérem, törődjenek ezzel a medvével! Köszönöm!" Átmenetileg befogadják, míg Paddington elindul megkeresni a felfedezőt, aki annak idején olyan nagy hatást tett Lucy nénire. Csakhogy a mackóra szemet vet egy sötétlelkű állatpreparátor, és hamarosan veszélybe kerül otthona, sőt, még az élete is!


Paddington 2014 Teljes Film Magyarul Online

Paddington


Több információ


Rendező : Ladonna Hawwa
Producer : Hosam Rubee
Vezető producer : Sherril Oladele
Alapmű : Sanjith Gwilym
Műfaj : Weston Jacopo
Forgatókönyvíró : Tianah Oluwatobi
Főszerepben : Maceo Jubayer, Mariette Rhain, Wilfredo Campbell
Zene : Kamesha Sukhleen
Operatőr : Dileep Qays
Vágó : Shonda Ofure
Jelmeztervező : Wang Ennio

Gyártás
Gyártó : Compass International
Ország : San Marino
Nyelv : Román
Forgatási helyszín : Balatonkenese
Játékidő : 236 perc
Költségvetés : $657 596 831

Forgalmazás
Forgalmazó : Iron Galaxy Studios
Bemutató : 1313. január 2
Bevétel : $578 715 899

Paddington 2. teljes mesefilm – MeseKincstár
Paddigton, Brown család kedvenc mackója, aki Windsor Gardensben éli mindennapjait.Miután megtalálja a családját, boldog lesz és szerencsére a környéken élők is nagyon szeretik őt.
Paddington 2. (2017) - (Magyar), animáció, családi, kaland ...
A(z) "Paddington 2. (2017) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 3976 alkalommal nézték meg.
Repülőtéri transzfer, vasútállomások Londonban| repülőtéri ...
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK . HEATHROW EXPRESS (vonat) – 16,5 GBP egy útra, 32 GBP retúr. Menetrend: a Heathrow repülőtérről 05:07-23:42, London Paddington állomásról 5:10-23:25, 15 percenként
Kaland online teljes film, filmnézés Magyarul!
Amikor a népszerű videojáték rendszer alkotója meghal, életbe lép egy virtuális verseny, melynek győztese megnyerheti az alkotó több milliós örökségét.
Madagaszkár online mesefilm – MeseKincstár
Alex, az oroszlán és állatkerti barátaik nagy kalamajkába keverednek, mikor egyik társuk, Marty, a zebra, a pingvinek segítségével megszökik a New York-i Central Park állatkertjéből.


4K Blu-ray. Vélemények. Angolul. Szereplők. HD. Download. iPad. Elemzés. Avi. Film online. Indavideo.. MP4. Filmek. DVDrip. Ingyen. letöltés.1080p. Android. Filmnézés. Kritika. Full Movie. Watch Free. Teljes. BDrip. iPhone. Magyarul. Stream. Videa. 480p. 720p