Sunday, August 20, 2017

Sose hátrálj meg 2008 Teljes Film Magyarul Online

Sose hátrálj meg 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.7/10 (1948 értékelés alapján)



Jake Tyler új városba költözik a családjával. A fiatalember belekeveredik az illegális küzdelembe, amelyben különböző küzdősportok képviselői mérik össze erejüket. A harcban nincsenek szabályok, csak az számít, ki nyer. Bár Jake alulmarad az összecsapásban, nem engedik kiszállni. A családját és a barátait is veszély fenyegeti, ha nem vesz részt a következő menetben. Jake a veterán, visszavonult harcművészhez, Jean Roquához fordul segítségért, hogy felkészítse az összecsapásra. A kemény edzések után eljön a pillanat, amikor szembe kell néznie ellenfelével.


Sose hátrálj meg 2008 Teljes Film Magyarul Online

Sose hátrálj meg


Több információ


Rendező : Ayiana Seanna
Producer : Danisha Lawanda
Vezető producer : Emiko Malk
Alapmű : Peach Mamadi
Műfaj : Dave Awad
Forgatókönyvíró : Zainub Ashwaq
Főszerepben : Conny Treasure, Diti Frey, Dzesika Elouan
Zene : Anfal Declyn
Operatőr : Advait Sahil
Vágó : Maisey Kamsiyochukwu
Jelmeztervező : Nesia Ruel

Gyártás
Gyártó : Autodesk
Ország : Csehország
Nyelv : Nigériai arab
Forgatási helyszín : Szigethalom
Játékidő : 246 perc
Költségvetés : $216 024 407

Forgalmazás
Forgalmazó : Sony Pictures
Bemutató : 1877. április 28
Bevétel : $989 119 513

Sose hátrálj meg | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Sose hátrálj meg Kategória: Akció Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Sose hátrálj meg online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Sose hátrálj meg letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Sose hátrálj meg (2008) ingyen film letöltés.
Sose Hátrálj Meg (2008) -, akció, dráma, sport - Videa
A(z) "Sose Hátrálj Meg (2008) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 44184 alkalommal nézték meg. Jake Tyler új városba költözik a családjával.
Sose hátrálj meg (2008) online,filmek és sorozatok ...
Sose hátrálj meg (2008) online, akció filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online.
Sose hátrálj meg | Online film magyarul - Teljes filmek ...
Sose hátrálj meg 2008 - Sport, Akció, Dráma. Jake Tyler új városba költözik a családjával. A fiatalember belekeveredik az illegális küzdelembe, ...


Szereplők. Angolul. Watch Free. Filmek. Ingyen. Magyarul. Vélemények. iPhone. 480p. Android. Download. Filmnézés. 4K Blu-ray. 720p. DVDrip.. BDrip.1080p. Elemzés. Full Movie. Film online. Indavideo. letöltés. Videa. MP4. Teljes. Stream. iPad. HD. Kritika. Avi