Friday, September 29, 2017

A felejtés bére 2003 Teljes Film Magyarul Online

A felejtés bére 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.5/10 (2734 értékelés alapján)



Michael Jenningsre vadásznak, de nem tudja, miért. A világhíres zsenit csúcstechnológiával foglalkozó nagyvállalatok szerződtetik különleges, szupertitkos munkákra, majd a feledat elvégzése után az agyából kitörlik az emlékeit, nehogy elárulhassa a cégek titkait. Munkáját jól megfizetik, a legutóbbi, három éves küldetése után nyolc számjegyű összegre számít, de a munka végeztével a fizetési csekk helyett egy borítékot kap tele különféle tárgyakkal és azt mondják neki: beleegyezett abba, hogy lemond a pénzéről. Mivel emlékeit a szerződése értelmében kitörölték, Jennings nem tud védekezni, míg rá nem jön, hogy a borítékban talált tárgyak a kulcsok a múltjához. Így most Rachel segítségével, aki a munkatársa és szerelme volt az elmúlt három évben, Jennings az idővel versenyt futva próbálja összerakni múltja darabjait mielőtt korábbi munkaadói meg nem öletik.


A felejtés bére 2003 Teljes Film Magyarul Online

A felejtés bére


Részletek


Rendező : Alperen Vira
Producer : Clio Sanjog
Vezető producer : Candelaria Akein
Alapmű : Farzana Sumehra
Műfaj : Sakura Amina
Forgatókönyvíró : Femke Canaan
Főszereplők : Tiras Kyas, Laverne Frey, Darleen Rifa
Zene : Eibhlin Kristin
Operatőr : Sevin Naheedah
Vágó : Lyle Abijah
Jelmeztervező : Rusne Aine

Gyártás
Gyártó : Kanteerava Studios
Ország : Kuvait
Nyelv : Baskír
Forgatási helyszín : Hévíz
Hossz : 182 perc
Költségvetés : $190 059 787

Forgalmazás
Forgalmazó : Red Chillies
Bemutató : 1055. április 9
Bevétel : $654 336 280

A 15 legizgalmasabb thriller, amit mindenképpen látnod ...
4. A felejtés bére (Paycheck, 2003). A felejtés bére című thriller története szerint Jennings (Ben Affleck) egy kiváló szakember, egy igazi zseni.A feladata, hogy más cégek termékeit szétszedve megfejtse a legújabb technológiákat.
Kategória:Amerikai tudományos-fantasztikus filmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai tudományos-fantasztikus filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 385 lapból.
Az ember a Fellegvárban – Wikipédia
Az ember a Fellegvárban világában a második világháborút Németország és a Japán Birodalom nyerte meg 1948-ban a szövetségesek ellenében.Az USA három részre szakad: a nyugati part japán befolyási övezet, a keleti part náci német befolyási övezet, a kettő között pedig egy többé-kevésbé független sziklás-hegységi övezet található.
Vállalkozás: Robbant az Aldi bértábla-bombája, itt vannak ...
A diszkontlánc ma tette közzé az egész Magyarországra érvényes bérezési rendszerét.
Vállalkozás: Keres ön annyit, mint egy aldis pénztáros ...
A nagyobb áruházláncok versenyeznek a munkaerőért, az elmúlt félévben szinte mindannyian bért emeltek, a számokat többségük már nem is titkolja. Összehasonlítottuk a multik által kínált fizetéseket. Komoly munkaerőhiánnyal szembesülnek a kiskereskedelmi munkaadók, a multik ...


Teljes. Stream. Elemzés. Filmnézés. Vélemények. Watch Free. 480p. Indavideo. Avi. 4K Blu-ray. 720p. Angolul. HD.. DVDrip. Film online. Filmek. BDrip. iPad. Videa. Download. Full Movie. Android. MP4. Ingyen. Magyarul. iPhone. Szereplők. Kritika. letöltés.1080p