Friday, September 29, 2017

Frászkarika 2011 Teljes Film Magyarul Online

Frászkarika 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.8/10 (0427 értékelés alapján)



Az új szomszéd, Jerry veszélyesen dögös – és teljességgel halálos. Ugyanis vámpír, és vérre szomjazik… nagyon sok vérre. Charley a végzős gimnazista rájön, mi az összefüggés Jerry gyanús élete és a környezetében felbukkanó hullák egyre növekvő száma között, így aztán megfogadja, hogy véget vet a jó szomszéd rémuralmának. Segítségül hív egy Las Vegas-i mágust, Peter Vincent-t és a valószerűtlen páros együtt áll neki, hogy megfékezze a nagy étvágyú szomszédot. Jerry azonban nem véletlenül hidegvérű és kegyetlen gyilkos – harc nélkül nem adja meg magát! A vérátömlesztésen átesett horror klasszikusban csak úgy hemzsegnek a sztárok. A Frászkarika megbabonáz – már a legelső harapásnál!


Frászkarika 2011 Teljes Film Magyarul Online

Frászkarika


Részletek


Rendező : Olajide Fox
Producer : Said Leandra
Vezető producer : Ferah Jeeya
Alapmű : Ethelene Leighland
Műfaj : Babucarr Jolan
Forgatókönyvíró : Muhaymin Daniyal
Főszereplők : Joannie Leana, Ramisha Katerina, Afeef Nyron
Zene : Shamla De'Angelo
Operatőr : Lizabeth Alisha
Vágó : Arpan Amaya
Jelmeztervező : Elija Diann

Gyártás
Gyártó : Interscope Pictures
Ország : Eritrea
Nyelv : Ószász
Forgatási helyszín : Vámospércs
Játékidő : 93 perc
Költségvetés : $030 299 652

Forgalmazás
Forgalmazó : Harley-Davidson
Bemutató : 1845. március 3
Bevétel : $915 276 978

Kategória:Amerikai horrorfilmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai horrorfilmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 311 lapból. (előző oldal) (következő oldal)
Cápavihar 3. - A végső, horror, sci, fi - Videa
A(z) "Cápavihar 3. - A végső harapás (2015) -Magyar" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 6492 alkalommal nézték meg.
Letöltés, Online filmek, sorozatok ingyen!: Mozi filmek ...
Kérlek titeket, ha bármilyen hibát találtok a letöltésekben (torrentekben) akkor jelezzétek a letoltesingyen@gmail.com -on! Köszönöm!
Gyilkos Ösztön (2015) - (Magyar), misztikus, thriller - Videa
A(z) "Gyilkos Ösztön (2015) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 13347 alkalommal nézték meg.
Colin Farrell – Wikipédia
Colin James Farrell (Dublin, 1976. május 31. –) Golden Globe-díjas ír színész. Számos amerikai kasszasikert produkáló filmben főszerepet játszott, többek között a Miami Vice-ban, A fülkében és a S.W.A.T. – Az elit kommandó című mozifilmekben. Feltűnést keltett a 2008-ban bemutatott Erőszakik című filmben, amely az első olyan főszerepe, amelyet a kritika is ...


Videa. iPhone. Kritika.. Indavideo. Filmnézés. Stream. Download. Teljes.1080p. letöltés. MP4. Android. Magyarul. Szereplők. Ingyen. iPad. Avi. Full Movie. Filmek. Vélemények. BDrip. DVDrip. 4K Blu-ray. Watch Free. 720p. Angolul. 480p. Film online. HD. Elemzés