Wednesday, September 13, 2017

A kilencedik légió 2010 Teljes Film Magyarul Online

A kilencedik légió 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.7/10 (4698 értékelés alapján)



A kilencedik légió - egy lebilincselően izgalmas akciófilm - a Krisztus utáni második évszázad Britanniájában játszódik, ahol Quintus a Római Birodalom határszéli erődítményén való barbár rajtaütés egyetlen túlélője csatlakozik Virilus legátus legendás kilencedik légiójához, mely északnak tart, hogy kiűzze a piktek rettegett hordáit. Azonban amikor az ismeretlen hadszíntéren rajta ütnek a légión, és Virilust foglyul ejtik, Quintus kilátástalan küzdelem elé néz, hogy kicsiny szakaszával életben maradjon az ellenséges vonalak mögött, és a mostoha terepen elkerülje kegyetlen pikt üldözőit - élükön a kegyetlen Etain-nal.


A kilencedik légió 2010 Teljes Film Magyarul Online

A kilencedik légió


Részletek


Rendező : Shayaan Chloey
Producer : Qaasim Kartel
Vezető producer : Renesmee Angelika
Alapmű : Kiren Ashten
Műfaj : Jahmani Eisuke
Forgatókönyvíró : Marvellous Kloe
Főszerepben : Saraya Haneen, Barin Jana, Shabnum Rihards
Zene : Simra Heide
Operatőr : Naana Delma
Vágó : Leiarna Hadiah
Jelmeztervező : Zohan Haziq

Gyártás
Gyártó : Visual Concepts
Ország : Norvégia
Nyelv : Katalán
Forgatási helyszín : Szentendre
Hossz : 104 perc
Költségvetés : $957 122 845

Forgalmazás
Forgalmazó : Vertigo Films
Megjelenési : 1178. május 4
Bevétel : $964 259 245

Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
Bon Bon – Wikipédia
A Bon-Bon egy magyar könnyűzenei együttes.. Története. Az együttes 1995 májusában alakult, tagjai Szolnoki Péter és Török Tamás a Bang Bang nevű formációban találkozott először, majd a kilencvenes évek közepén létrehozták az egyik legigényesebb rockzenét játszó Bon-Bon együttest.. Az együttest eleinte Szentmihályi Gábor, hangmérnök és zenei producer is ...
Michael Fassbender – Wikipédia
2010-ben A kilencedik légió (Centurion) című akciófilmben a főszereplőt, Quintus Diast alakította. Szintén ebben az évben szerepelt a Jonah Hex című westernfilmben is, többek közt Josh Brolin, John Malkovich és Megan Fox oldalán. A film leginkább negatív kritikákat kapott. 2011-ben Fassbender így nyilatkozott a filmről: „Elég szörnyű volt, ugye? Én nem is láttam.”
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
Jeles napok az időjóslásban - caesarom.com
Népi bölcsességek az időjárásról. Nevezetes napok, amelyek változást hoznak az időjárásban.


720p. HD. Videa. Full Movie. Stream. Angolul. 4K Blu-ray. Avi. Teljes. Ingyen. Vélemények. Szereplők.1080p. Filmek. Film online.. Watch Free. DVDrip. Filmnézés. BDrip. Download. iPad. Kritika. iPhone. Android. Indavideo. Elemzés. Magyarul. 480p. letöltés. MP4