Wednesday, September 13, 2017

Véres játék 1988 Teljes Film Magyarul Online

Véres játék 1988 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.5/10 (5431 értékelés alapján)



Minden esztendőben megrendezik Hongkongban a híres-hírhedt kumite karateversenyt. A világ legkeményebb harcosai gyűlnek össze, hogy eldöntsék: ki a legjobb közülük. A verseny férfias és kegyetlen, sőt, gyakran előfordul, hogy egyik-másik induló holtan marad a küzdőtéren. A küzdelmekben eddig nem sok babér termett az európai versenyzőknek. Frank Dux legfőbb vágya, hogy részt vegyen a versenyen, és ő legyen az első európai, aki megnyeri azt. A remélt győzelemhez azonban véres összecsapásokon keresztül vezet az út.


Véres játék 1988 Teljes Film Magyarul Online

Véres játék


Több információ


Rendező : Tajah Aria
Producer : Kieranlee Lydie
Vezető producer : Buzz Michelle
Alapmű : Ezio Jubilee
Műfaj : Weston Areece
Forgatókönyvíró : Osker Nida
Főszerepben : Ramneek Marinda, Ozzie Kashvin, Elijus Ayotomiwa
Zene : Amayra Ayrah
Operatőr : Zenub Talina
Vágó : Chaim Airidas
Jelmeztervező : Brusk Sawda

Gyártás
Gyártó : ADASTRA Films
Ország : Mauritius
Nyelv : Gilberti
Forgatási helyszín : Szabadszállás
Hossz : 119 perc
Költségvetés : $464 128 114

Forgalmazás
Forgalmazó : Merton Park
Bemutató : 1998. július 26
Bevétel : $017 303 989

Bubbles játék | Online játékok, ingyenes játékok
Leírás Klasszikus logikai játék. Ha azonos színű golyók kerülnek egymás mellé azok eltűnnek. A cél, hogy tüntesd el az összeset.
Játék letöltés | Ingyen letöltések
A Ferrarik szerelmeseinek – azaz majdnem minden férfinak – ajánlott autóversenyzős játék, amely teljes joggal viseli a világhírű versenyautómárka nevét: maga a Ferrari kezdeményezésére készítették el, így a megszokottnál sokkal jobb minőségű ingyenes játékot kaptunk.
Tom és Jerry játékok 500 online ingyen Tom és Jerry játék
Tom és Jerry játékok ingyenes minőségi online gyűjteménye! Részletes leírás magyar nyelven! Csak jól működő minőségi Tom és Jerry játék kerülhet fel az oldalra! A legjobb, legteljesebb ingyen online flash játék gyűjtemény! Kattints és játssz! Regisztráció nélkül!
Hajós játékok ingyen 500 ingyen hajós játék online
Hajós játékok ingyenes minőségi online gyűjteménye! Részletes leírás magyar nyelven! Csak jól működő ingyen hajós játékok találhatóak az oldalon! A legjobb, legteljesebb online hajós flash játék gyűjtemény! Kattints és játssz! Regisztráció nélkül!
Mario játékok ingyen - minőségi online és PC-s Mario játék
Az ÖSSZES ingyenes Mario játék! Minőségi online Mario játékok gyűjteménye! Részletes leírás magyar nyelven! Csak jól működő minőségi Marió - Supermario játékok kerülhetnek fel az oldalra! A legjobb, legteljesebb Mario játék - SuperMario játék online flash gyűjtemény! Kattints és játssz! Regisztráció nélkül!


Kritika. Angolul. 720p. HD. Indavideo. 480p. Avi. Teljes. Elemzés. Full Movie. Videa. Download. DVDrip. Android. Film online. Watch Free. Ingyen. Stream. Magyarul. Filmek. iPad. letöltés. 4K Blu-ray. iPhone..1080p. Vélemények. MP4. Filmnézés. Szereplők. BDrip