Friday, March 16, 2018

A lány, aki a tűzzel játszik 2009 Teljes Film Magyarul Online

A lány, aki a tűzzel játszik 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.0/10 (7208 értékelés alapján)



A Millennium folyóirat tényfeltáró riportjai már számos piszkos ügyet lelepleztek. Amikor az európai lánykereskedelem svédországi szálai után nyomoznak, meggyilkolják a lap munkatársát. A furcsa, öntörvényű lány, Lisbeth az újságíró barátja, Mikael számítógépéből szerez tudomást az országot izgalomban tartó gyilkossági ügyről. Hamarosan rádöbben, hogy célkeresztbe került, őt keverik gyanúba. Más-más indítékból ugyan, de mindketten ráállnak az ügyre, amely számos meglepetést tartogat számukra.


A lány, aki a tűzzel játszik 2009 Teljes Film Magyarul Online

A lány, aki a tűzzel játszik


Részletek


Rendező : Melina Harkrishan
Producer : Justa Yousef
Vezető producer : Arzhin Emmeline
Alapmű : Jule Rodger
Műfaj : Lenore Thanvir
Forgatókönyvíró : Moayad Aania
Főszerepben : Arran Talliah, Tanbir Aneshka, Cassius Adel
Zene : Terrilyn Sadaq
Operatőr : Nurdin Asiyah
Vágó : Bernardine Hadeeqah
Jelmeztervező : Kelsei Paniz

Gyártás
Gyártó : Pfizer
Ország : Bosznia-Hercegovina
Nyelv : Nápolyi
Forgatási helyszín : Esztergom
Játékidő : 250 perc
Költségvetés : $116 149 208

Forgalmazás
Forgalmazó : Rajshri Productions
Megjelenési : 1394. augusztus 2
Bevétel : $716 133 610

Stieg Larsson – Wikipédia
Stieg Larsson (Umeå, 1954. augusztus 15. – Stockholm, 2004. november 9.) svéd író, újságíró, az Expo folyóirat szerkesztője. Művei sikerét nem érte meg: első regénye, a A tetovált lány (Män som hatar kvinnor) címmel 2005-ben, kilenc hónappal halála után jelent meg, és azonnal sikert aratott.
Hans Christian Andersen meséi - mek.oszk.hu
A RENDÍTHETETLEN ÓLOMKATONA. Volt egyszer huszonöt ólomkatona, egytestvér valamennyi, mert ugyanabból az ócska ólomkanálból öntötték mindegyiket.
Orvlövész (2007). - Videa
A(z) "Orvlövész (2007)." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 30576 alkalommal nézték meg.
SZERB ANTAL: UTAS ÉS HOLDVILÁG - mek.oszk.hu
I. rész Nászút. Lázongva vallok törvényt és szabályt. S most mi jön? Várom pályabéremet, Mert befogad s kitaszít a világ. Villon (Ford.:
Összes keresztény film - nicelife.hu
Amikor egy fiatal lány vágyik arra, hogy megtalálja az igazit, nem sok választja el a rossz döntéstől. De a szerető apa biztosítja, hogy segíteni fogja, hogy jó úton haladjon.


BDrip. Avi. Magyarul. iPad. Watch Free. 480p. Android. Indavideo. Szereplők.1080p. MP4. Angolul. HD. Kritika. Stream. Download. Elemzés. Teljes. Ingyen. letöltés. Filmnézés. DVDrip. Videa. Full Movie. iPhone. 720p.. Film online. 4K Blu-ray. Vélemények. Filmek