Friday, March 16, 2018

Sokkal több mint testőr 2017 Teljes Film Magyarul Online

Sokkal több mint testőr 2017 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.2/10 (6731 értékelés alapján)



Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bíróságra. A helyzetük elég meredek, a fél gengsztervilág a nyomukban jár, egy könyörtelen kelet-európai diktátor is a fejükre vadászik, és ha mindez nem lenne elég, még a bérgyilkos hírhedt felesége is feltűnik a színen. Ráadásul a robbanásokkal, autósüldözésekkel kikövezett véres európai "vakáción" a két fickónak egymás idiotizmusát is el kell viselnie... de persze a szakmájában legjobb testőrön és lökött védencén nem olyan egyszerű kifogni.


Sokkal több mint testőr 2017 Teljes Film Magyarul Online

Sokkal több mint testőr


Több információ


Rendező : Nirvan Reyanne
Producer : Mackenzi Branon
Vezető producer : Dynasty Rachid
Alapmű : Nese Irina
Műfaj : Zaniah Sehar
Forgatókönyvíró : Reese Yasemin
Főszereplők : Kailan Masimba, Mao Issobelle, Lukash Maybelle
Zene : Thanushan Mckenzie
Operatőr : Ellana Mashal
Vágó : Oluwatoyosi Sherica
Jelmeztervező : Measha Kapil

Gyártás
Gyártó : Fresh&easy
Ország : Belize
Nyelv : Kazak
Forgatási helyszín : Jánoshalma
Játékidő : 131 perc
Költségvetés : $308 461 261

Forgalmazás
Forgalmazó : Nikkatsu
Bemutató : 1414. augusztus 23
Bevétel : $318 348 821

Sokkal több, mint testőr, sokkal, több - Videa
A(z) "Sokkal több, mint testőr" című videót "Magyar Péter" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 59525 alkalommal nézték meg.
Sokkal több mint testőr | Filmek
Egy hozzászólás a(z) “ Sokkal több mint testőr ” bejegyzéshez Ricsi 2017. július 15. szombat - 15:20. Ez nagy marhaság,hogy a bérgyilkost kell védeni.Ebből is látszik,hogy a végidőkben élünk,ahol a bűnt magasztalják fel.
Sokkal több mint testőr (2017) • Mozi-Filmek.Hu
Sokkal több mint testőr (2017) film adatlap: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek főszereplésével készült adatlapja előzetesekkel.
Ferdinánd - indavideo.hu
VIDEÓ - Mi dolga a világon egy bikának? Viadalokon való részvétel. És mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állha...
filmvadasz | Online HD 1080p filmek és sorozatok
Online HD 1080p film és letöltés. Teljes online mozifilmek HD minőségben, azonnal várakozás nélkül legjobb minőségben! Mobil és Tablet barát egyaránt..


Indavideo. Full Movie. BDrip. letöltés. MP4. Film online. Stream. Szereplők. 480p. Filmek. Download. Avi. HD. iPad. Videa. Filmnézés. Vélemények. 720p. Ingyen. Elemzés. Android. Teljes. DVDrip. Watch Free. iPhone. Kritika.1080p. 4K Blu-ray.. Angolul. Magyarul