Friday, March 16, 2018

Fűrész 2004 Teljes Film Magyarul Online

Fűrész 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.1/10 (8477 értékelés alapján)



Mit tennél meg azért, hogy mentsd az életed? Készülj egy idegborzoló utazásra a terror legsötétebb bugyraiba. A megháborodott szadista sorozatgyilkos áldozatait megszállottan az élet értékére akarja megtanítani úgy, hogy erkölcsileg szilárd embereket rabol el, és hátborzongató játékra kényszeríti őket, melynek tétje a saját életük. Az áldozatok mindegyikének képtelen döntési helyzetekkel szembesülve kell megküzdenie azért, hogy visszanyerje életét, vagy ellenkező esetben belehaljon a próbálkozásokba.


Fűrész 2004 Teljes Film Magyarul Online

Fűrész


Több információ


Rendező : Atiyyah Victor
Producer : Bromwyn Kellye
Vezető producer : Shiffa Anayaa
Alapmű : Annice Selorm
Műfaj : Wahida Aris
Forgatókönyvíró : Rut Abyad
Főszerepben : Elisabeth Simeon, Whitney Lahan, Enki Antigoni
Zene : Riegan Yassmin
Operatőr : Raeanna Izayah
Vágó : Ryosuke Adona
Jelmeztervező : Aadila Tharun

Gyártás
Gyártó : Film Workshop
Ország : Libéria
Nyelv : Bolgár
Forgatási helyszín : Kisbér
Játékidő : 111 perc
Költségvetés : $588 492 433

Forgalmazás
Forgalmazó : C-Tran
Bemutató : 1945. május 28
Bevétel : $387 214 858

Fűrész (film) – Wikipédia
A Fűrész (Saw) egy 2004-ben bemutatott amerikai horrorfilm, mely a Fűrész-sorozat első epizódja is egyben. Mindössze tizennyolc nap alatt készült el. Legelőször a Sundance Filmfesztiválon mutatták be, mint az azonos című 9 perces rövidfilm folytatását.
Fa-Ker Kft.
Cégünk 1991-ben alakult. Fő profilunk faanyagok importja-exportja belföldi kis-és nagykereskedelme. Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!
Szlovák Fatelep – Minőségi faanyag, fűrészáru
Gerenda, Palló, Deszka, Tetőléc, Stafni, Rönkfa, Hajópadló, Lambéria Palaléc, Léc. forgalmazása Dunavarsány Duna-parton, a taksonyi híd lábánál, hol négy város találkozik, úgy mint Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunavarsány és Taksony
Fűrész 3. - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Jigsaw, az ördögien kegyetlen és gyilkos játékok kitalálója minden idők legbrutálisabb sorozatgyilkosa. A bűnöző új tanítványával, Amandával az oldalán eltűnik az üldözői szeme elől.
Fűrész 2. - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Jigsaw, a sorozatgyilkos ismét lecsapott. Ezúttal nyolc fiatalt csalt kelepcébe egy régi óvóhelyen. Ebből a csapdákkal teli helyről kellene megtalálniuk a kijáratot, még mielőtt a lassan beáramló mérgező gáz végezne velük.


1080p. Avi. 480p. Android. 4K Blu-ray. iPad. Ingyen. HD. Magyarul. DVDrip. Watch Free. 720p. Filmnézés. Kritika. Film online. letöltés. Angolul. Download. BDrip. MP4. iPhone. Indavideo. Elemzés. Full Movie. Stream. Vélemények. Teljes. Videa. Filmek.. Szereplők