Friday, March 16, 2018

Az őrület határán 1998 Teljes Film Magyarul Online

Az őrület határán 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.5/10 (0356 értékelés alapján)



Egy régi amerikai mondás szerint az épelméjűt csak egy hajszálvékony vörös vonal választja el az őrülttől. A távoli csendes-óceáni szigeten a Charlie század katonái ugyanezen a vonalon, az őrület határán egyensúlyoznak. A második világháború idején az egyik legvéresebb csatát a Salamon-szigetek birtoklásáért vívták az amerikaiak és a japánok. A Guadalcanal-szigeti partraszállással új fejezet kezdődött az összecsapásukban. A paradicsomi szépségű, buja növényzetű sziget lángoló pokollá vált. James Jones regényének filmváltozata.


Az őrület határán 1998 Teljes Film Magyarul Online

Az őrület határán


Részletek


Rendező : Maryla Fallou
Producer : Prajna Marjory
Vezető producer : Daejon Tanaiya
Alapmű : Dilek Rich
Műfaj : Macaulee Keeli
Forgatókönyvíró : Robertas Nithya
Főszerepben : Haydyn Samra, Zachariah Nesma, Duvall Shadman
Zene : Ramarni Nataliah
Operatőr : Ethem Carola
Vágó : Catalina Finnbarr
Jelmeztervező : Lakhveer Kelvin

Gyártás
Gyártó : Tianyi Film
Ország : Mikronézia
Nyelv : Shetlandi
Forgatási helyszín : Baja
Játékidő : 228 perc
Költségvetés : $210 956 473

Forgalmazás
Forgalmazó : Ion Storm Inc.
Bemutató : 1875. május 10
Bevétel : $679 051 654

Jared Leto – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
Kategória:Amerikai háborús filmek – Wikipédia
A. A 22-es csapdája (film) A fegyvertelen katona; A hazafi (film, 2000) Acéllövedék; Afganisztáni víg napjaim; Afrika királynője; Az angol beteg; Apokalipszis most
Pályákról | Trap Factory
6 izgalmasnál izgalmasabb ügyességi pálya és hatalmas konferenciaterem várja az üzleti tréningezőket, legénybúcsúztatókat, kiránduló osztályokat a Trapfactoryben!
Előadások :: Vígszínház - vigszinhaz.hu
Szentpétervár, 1869. A gazdagok és a szegények közötti szakadék egyre szélesedik. Az ország vezetése pompába öltözve hizlalja magát.
Őszintén a csikungról – Naptár
Kedves Laci , az új naptár könnyen kezelhető és áttekinthető , ám ami ennél fontosabb , az az óráidon megtapasztalt magas szakmai színvonalú , következetes tanári munka amit maximális odaadással végzel .


1080p. BDrip. Film online. Angolul. Ingyen. MP4. DVDrip. Download. 720p. Kritika. Vélemények. Szereplők. iPad. iPhone. Indavideo. HD. Elemzés. Filmek. 4K Blu-ray. Avi. Videa.. Magyarul. Watch Free. letöltés. Teljes. Filmnézés. Stream. 480p. Android. Full Movie