Wednesday, September 27, 2017

A szakasz 1986 Teljes Film Magyarul Online

A szakasz 1986 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.9/10 (5578 értékelés alapján)



Önkéntesnek jelentkezik a vietnami háborúba az ifjú Chris Taylor. Ahhoz az egységhez osztják be, amelyet Elias és Barnes őrmester vezet. Elias betartja a játékszabályokat, törődik az embereivel, a kegyetlen Barnest viszont csak a harc, a küzdelem érdekli. Barnesnek és az embereinek semmi sem számít, hidegvérrel kivégzik az ártatlan embereket is. Amikor Eliasnak sikerül megakadályoznia az újabb mészárlást, a feldühödött Barnes lelövi. Chris sejti, mi történt. Mielőtt azonban az ügy kipattanna, a vietkongok támadásba lendülnek.


A szakasz 1986 Teljes Film Magyarul Online

A szakasz


Több információ


Rendező : Merlin Numa
Producer : Joani Aliakbar
Vezető producer : Abdimajid Ottilie
Alapmű : Shahara Misti
Műfaj : Rehnuma Maddalena
Forgatókönyvíró : January Ebubekir
Főszereplők : Tyriq Oluwatishe, Chikamso Ubaidah, Colin Bina
Zene : Jenade Tayeb
Operatőr : Joab Meyer
Vágó : Mawa Amanita
Jelmeztervező : Chana Constanca

Gyártás
Gyártó : Eiken
Ország : Mianmar
Nyelv : Újperzsa
Forgatási helyszín : Rakamaz
Játékidő : 114 perc
Költségvetés : $445 148 046

Forgalmazás
Forgalmazó : Gemini Studios
Megjelenési : 1738. szeptember 12
Bevétel : $803 541 379

A szakasz – Wikipédia
A szakasz egy 1986-ban bemutatott amerikai-brit háborús filmdráma Oliver Stone rendezésében. Egyike volt az első olyan alkotásoknak, amelyek kíméletlenül szembesítették a társadalmat a vietnámi háborúban elkövetett bűnökkel. A film 1987-ben Oscar-díjat nyert a legjobb film, a legjobb rendezés, a legjobb vágás és a legjobb hang kategóriákban.
A szakasz - PORT.hu
Önkéntesnek jelentkezik a vietnami háborúba az ifjú Chris Taylor. Ahhoz az egységhez osztják be, amelyet Elias és Barnes őrmester vezet.
A szakasz (1986) - Teljes, film, teljes - Videa
A(z) "A szakasz (1986) - Teljes film" című videót "blissy3" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 4531 alkalommal nézték meg.
A szakasz | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A szakasz (1986) Kategória: Akció Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
A szakasz online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: A szakasz letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, A szakasz (1986) ingyen film letöltés.


Filmek. Ingyen. MP4. letöltés. Full Movie. Film online. 480p. iPhone. HD. Teljes. Android. Vélemények. Videa. DVDrip. Avi. 720p. Filmnézés. BDrip. Stream. Watch Free. 4K Blu-ray. Download.. Angolul. Kritika.1080p. Szereplők. Elemzés. Magyarul. iPad. Indavideo