Monday, September 18, 2017

A Wall Street farkasa 2013 Teljes Film Magyarul Online

A Wall Street farkasa 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.7/10 (5002 értékelés alapján)



A pénz sosem elég. Jordan Belfort becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is utolérte. A 80-as évek végére az egyik legnagyobb brókercég tulajdonosa lett, 26 évesen heti 1 millió dollárt keresett. Az idáig vezető út azonban korrupcióval és tisztességtelen üzletekkel kikövezett csábító hullámvasútnak bizonyult. Mert minél nagyobb volt a kísértés ő annál többet akart, mit sem törődve az illegális üzelmekkel és a nyomában loholó FBI ügynökökkel. Még több pénz, még több hatalom, még több nő és megint még több pénz: ez Jordan életfilozófiája. És hogy a szerénység egy túlértékelt erény. Jordan és falkája azt sem tudták mit kezdjenek az illegálisan megszerzett milliárdokkal, de vajon a jéghegy csúcsáról merre vezet az út?


A Wall Street farkasa 2013 Teljes Film Magyarul Online

A Wall Street farkasa


Részletek


Rendező : Carrianne Neelima
Producer : Arik Amjed
Vezető producer : Quratulain Akein
Alapmű : Leyton Saddiq
Műfaj : Nyles Arihaan
Forgatókönyvíró : Earline Jiro
Főszereplők : Aeman Perez, Lauryn Khuzaymah, Tarlia Joshuah
Zene : Khawlah Iyannah
Operatőr : Timucin Larah
Vágó : Anastazia Gretel
Jelmeztervező : Oluwakemi Sirin

Gyártás
Gyártó : New Line
Ország : Belize
Nyelv : Dalmát
Forgatási helyszín : Mezőberény
Játékidő : 162 perc
Költségvetés : $538 499 804

Forgalmazás
Forgalmazó : T-Series
Megjelenési : 1080. augusztus 13
Bevétel : $407 068 024

A Wall Street farkasa – Wikipédia
A Wall Street farkasa (eredetileg angolul The Wolf of Wall Street) egy 2013-ban bemutatott amerikai önéletrajzi filmdráma, melyet az Oscar-díjas Martin Scorsese rendezett. A címszereplőt Leonardo DiCaprio személyesíti meg.
A Wall Street farkasa - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Nem egy szájbarágós film, de azért szerintem mindenkinek átjött a mondanivalója: a dúsgazdagság nem garancia a jó életre. Ezenkívül egy kicsit talán eltúlzott, de hiteles képet mutat a Wall Streetről, ahol alap a prostizás és a kokain.
TWN.hu
Kigyúrta magát a Wall Street farkasa sztárja! Rá se ismersz. Így már biztos nem kapná meg azt a szerepet.
2013 filmjei dátum szerint | Filmek
2013-as filmek a bemutatóik szerint: Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2013-ban. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:
A vetkőzés, amitől két éve nem térünk magunkhoz - Margot ...
Mivel az isteni Margot most a Suicide Squadban rosszalkodik, itt az ideje, hogy megnézzük újra azt a jelenetet. Igen. Azt. Mármint AZT, A Wall Street farkasa című, vazzeg-számlálót füstölve kipörgető Scorsese-műből.


Avi. Ingyen. Full Movie. Filmnézés. Szereplők. Angolul. 720p. Kritika. BDrip. iPhone. Filmek.. iPad. Watch Free. letöltés. Elemzés. Stream. Vélemények. MP4. Android. DVDrip. Teljes. 4K Blu-ray. Film online. 480p. Magyarul.1080p. Indavideo. Videa. HD. Download