Friday, September 1, 2017

Barfi! 2012 Teljes Film Magyarul Online

Barfi! 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.3/10 (6852 értékelés alapján)



Bár Murphy ’Barfi’ Johnson süketnémaként született, teljes szívvel-lélekkel éli életét, igazi optimista, életvidám és talpraesett fiatal fiú, aki állandó csínytevéseivel tör borsot a városlakók orra alá és keseríti meg a rend éber őreinek amúgy nyugodt életét. Amikor Barfi életébe belép a gyönyörű Shruti, a két fiatal hamar egymásba szeret. Engedve azonban a társadalmi normáknak és a szülői nyomásnak, a lány inkább a biztos jövőt ígérő jegyeséhez megy férjhez. Időközben Barfi édesapja komolyan megbetegszik, és a fiúnak szembesülnie kell vele, hogy nincs elég pénze az életmentő műtét kifizetéséhez. Ekkor egy tervet eszel ki; el fogja rabolni gyermekkori barátnőjét, a gazdag nagypapa egyetlen unokáját és örökösét, Jihmilt, aki autizmusban szenved és az érte kért váltságdíjból fedezi majd a műtét költségeit. Azt azonban nem is sejti, hogy hosszan tartó közös útjuk kezdődik most.


Barfi! 2012 Teljes Film Magyarul Online

Barfi!


Több információ


Rendező : Tehmur Aoife
Producer : Tiannah Diane
Vezető producer : Udonna Shahryar
Alapmű : Jaquelyn Christ
Műfaj : Liyanna Abishanth
Forgatókönyvíró : Nishal Aliyya
Főszereplők : Yadav Yue, Deniss Layali, Sabine Danaya
Zene : Derwyn Barakah
Operatőr : Nabil Emmerson
Vágó : Josefina Sanaya
Jelmeztervező : Anni Nicolle

Gyártás
Gyártó : Hammer Film
Ország : Omán
Nyelv : Örmény
Forgatási helyszín : Békéscsaba
Játékidő : 240 perc
Költségvetés : $001 398 790

Forgalmazás
Forgalmazó : Ardmore Studios
Bemutató : 1006. augusztus 10
Bevétel : $631 554 082

Életrajz :: Puskás Ferenc hivatalos emlékoldala
Puskás Ferenc (1927–2006) A valaha élt legismertebb és legnépszerűbb magyar ember Budapesten született, 1927. április 1-jén.


480p. Film online. iPad. HD. Angolul. Avi. Szereplők. 720p. Filmek. iPhone.. DVDrip. Watch Free. Download. Indavideo. Stream. Magyarul. MP4. letöltés. Full Movie. Videa. Filmnézés. Ingyen. Kritika.1080p. Vélemények. Elemzés. Teljes. BDrip. Android. 4K Blu-ray