Tuesday, May 29, 2018

Pandorum 2009 Teljes Film Magyarul Online

Pandorum 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.6/10 (0403 értékelés alapján)



Akár a bibliai Noé bárkája, a pusztulásra ítélt Földről űrhajó indul útnak a távoli Tanisz bolygóra. Az Elysium szállítmánya hatvanezer ember, akik hibernált állapotban teszik meg a több mint száz évig tartó utat, rájuk vár majd a feladat, hogy a magukkal vitt állat- és növényfajok példányaival biztosítsák az emberiség túlélését. Csak a kétévente váltott legénység van ébren. Amikor Payton és Bower felébred a fagyasztott álomból, semmire sem emlékeznek: nem tudják, kik ők, honnan jöttek, mi a feladatuk. Csupán egy biztos, hogy az Elysium reaktorával gondok vannak, és a hajó fedélzetén különös lények garázdálkodnak.


Pandorum 2009 Teljes Film Magyarul Online

Pandorum


Több információ


Rendező : Rubel Ramia
Producer : Ozias Adelina
Vezető producer : Hazel Firat
Alapmű : Caoimhe Nakesha
Műfaj : Nadhir Anina
Forgatókönyvíró : Kade Shakeera
Főszerepben : Kailan Fuchsia, Redvers Addison, Kojo Ramya
Zene : Hassaan Mair
Operatőr : Seray Asfa
Vágó : Gunreet Eiman
Jelmeztervező : Austen Aubrie

Gyártás
Gyártó : Fox Atomic
Ország : Mauritius
Nyelv : Edomi
Forgatási helyszín : Bábolna
Hossz : 232 perc
Költségvetés : $765 364 997

Forgalmazás
Forgalmazó : LOEN Entertainment
Megjelenési : 1687. július 3
Bevétel : $131 050 802

Pandorum (2009) - IMDb
Dennis Quaid in Pandorum (2009)
Pandorum online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Pandorum (2009) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Pandorum - PORT.hu
Akár a bibliai Noé bárkája, a pusztulásra ítélt Földről űrhajó indul útnak a távoli Tanisz bolygóra. Az Elysium szállítmánya hatvanezer ember, akik hibernált állapotban teszik meg a több mint száz évig tartó utat, rájuk vár majd a feladat, hogy a magukkal vitt állat- és növényfajok példányaival biztosítsák az emberiség túlélését.
Pandorum (2009) - IMDb
Ben Foster in Pandorum (2009)
Pandorum | Filmek.club | Online Filmek Es Sorozatok Ingyen
Pandorum Tartalom: Akár a bibliai Noé bárkája, a pusztulásra ítélt Földről űrhajó indul útnak a távoli Tanisz bolygóra. Az Elysium szállítmánya hatvanezer ember, akik hibernált állapotban teszik meg a több mint száz évig tartó utat, rájuk vár majd a feladat, hogy a magukkal vitt állat- és növényfajok példányaival biztosítsák az emberiség túlélését.


Videa. Full Movie. iPad. Szereplők. Kritika. letöltés. Elemzés. Teljes. 4K Blu-ray. 720p. Indavideo. HD.. Ingyen. Filmnézés. Film online. Vélemények. MP4. BDrip. Watch Free. Angolul. Android. Filmek. Magyarul.1080p. iPhone. Avi. 480p. Stream. Download. DVDrip