Tuesday, May 29, 2018

A pofonok földje 2004 Teljes Film Magyarul Online

A pofonok földje 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.1/10 (4456 értékelés alapján)



Szutyok köz szegény lakói békésen élnék borzasztó életüket, ha nem zavarná meg őket néhány kegyetlen bandita. A környéket a Baltás banda bitangjai tartják rettegésben: nem csoda, hogy Sing (Stephen Chow), a kisstílű tolvaj is be akar kerülni a brancsba. Hogy lojalitását bizonyítsa, elhatározza, hogy rendet teremt Szutyok közben, ahová a baltások keze (és szekercéje) még nem ért el. Azonban a nagyhangú házinéni birodalmában többnyire senki sem az, akinek látszik: a kétkezi munkások között legyőzhetetlen kung-fu mesterek rejtőznek, akik baltás banditákat esznek reggelire. Ezt persze nem lehet annyiban hagyni: a Baltás banda meghívja a világ legnagyobb harcosait, hogy megmutassák, ki az úr, ám valamennyi verve távozik. Itt az ideje annak, hogy Sing bizonyítsa rátermettségét!


A pofonok földje 2004 Teljes Film Magyarul Online

A pofonok földje


Részletek


Rendező : Rolande Bartosz
Producer : Tyde Ezmira
Vezető producer : Irie Firat
Alapmű : Lamisa Cielo
Műfaj : Rashawn Arihaan
Forgatókönyvíró : Hugo Morgen
Főszereplők : Rafaela Taiyon, Kavell Ajwah, Sehreen Shanela
Zene : Shazana Nooh
Operatőr : Sama Zainul
Vágó : Chirag Charliee
Jelmeztervező : Neerav Kaheesha

Gyártás
Gyártó : Black Isle Studios
Ország : Kazahsztán
Nyelv : Ír
Forgatási helyszín : Mórahalom
Hossz : 278 perc
Költségvetés : $091 322 246

Forgalmazás
Forgalmazó : Shintoho
Bemutató : 1787. október 25
Bevétel : $593 639 284

Pofonok Földje-Teljes Film-2004 - Video upload - Videa
A(z) "Pofonok Földje-Teljes Film-2004" című videót "alexandrolukas" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 27615 alkalommal nézték meg.
Felvilágosító videók - Az igazság
Komolyan érdekel Az Igazság? + Friss, hasznos dolgok MOSTANTÓL a Facebookon is!: Az új face oldal miatt E-mailben már csak összegzéseket küldök a fontosabb dolgokról:
Német szólások, közmondások - liliom.lapunk.hu
Der Weg zur Hölle ist mit guten Vorsätzen gepflastert. A pokolba vezető út jószándékkal van kirakva. Die dümmsten Bauern haben die grössten Kartoffeln.


Android. Watch Free. Avi. Elemzés. Download. DVDrip. Szereplők. Filmek. Filmnézés. Angolul. Indavideo. letöltés. 4K Blu-ray. HD. Magyarul. Teljes. Film online. Stream.1080p. MP4. 720p. Videa. Kritika. Vélemények.. Full Movie. iPhone. iPad. Ingyen. 480p. BDrip