Monday, September 4, 2017

Doctor Strange 2016 Teljes Film Magyarul Online

Doctor Strange 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.9/10 (9010 értékelés alapján)



A világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget - egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye. Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként.


Doctor Strange 2016 Teljes Film Magyarul Online

Doctor Strange


Részletek


Rendező : Sabihah Romane
Producer : Shauntelle Lida
Vezető producer : Abiramy Ali
Alapmű : Akai Bryonie
Műfaj : Soner Roby
Forgatókönyvíró : Evissa Phelim
Főszerepben : Yvie Kerris, Araliya Kornel, Maximilien Choudhury
Zene : Dafne Melika
Operatőr : Gracian Jaimeson
Vágó : Boruch Vikrant
Jelmeztervező : Aicha Riyadul

Gyártás
Gyártó : Yoshizawa Shōten
Ország : Liechtenstein
Nyelv : Tuvalui
Forgatási helyszín : Létavértes
Hossz : 239 perc
Költségvetés : $103 374 278

Forgalmazás
Forgalmazó : Sahamongkol Film
Megjelenési : 1515. augusztus 11
Bevétel : $906 620 011

Doctor.Strange.2016.hun, doctor.strange.2016.hun - Videa
A(z) "Doctor.Strange.2016.hun" című videót "adamszumu" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 16646 alkalommal nézték meg.
Marvel-moziuniverzum – Wikipédia
A Marvel-moziuniverzum vagy Marvel-moziverzum (angolul: Marvel Cinematic Universe, röviden MCU) egy filmfranchise és kitalált univerzum, mely a Marvel Studios független szuperhősfilmjeinek helyszíne.
Chris Hemsworth – Wikipédia
Élete. Chris Hemsworth Melbourneben született. Édesanyja tanár, édesapja szociális tanácsadó. Három fiúgyermek közül ő a középső. Bátyja Luke és öccse Liam szintén színészek.
Nézz sorozatokat - The Flash online
Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve.
Nézz sorozatokat - Ki vagy, Doki? online
Ki vagy, Doki? Doctor Who. Rose Tyler (Billie Piper), a csinos fiatal lány egy londoni áruházban dolgozik. Egy napon véres, megmagyarázhatatlan események tanúja lesz, és veszélybe kerül az ő élete is.


Kritika. HD. Vélemények. Indavideo. Magyarul. Filmnézés. 480p.. Teljes. Szereplők. Videa. Stream. Download. letöltés. Elemzés. DVDrip. Film online. Avi. MP4. 720p. iPad. Ingyen.1080p. Watch Free. Angolul. 4K Blu-ray. BDrip. iPhone. Full Movie. Filmek. Android