Monday, September 4, 2017

Vaksötét 2016 Teljes Film Magyarul Online

Vaksötét 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.2/10 (6982 értékelés alapján)



Két fiatal srác és egy lány a környékbeli házak fosztogatásával egészíti ki a zsebpénzét. Ügyesek, gyorsak, gátlástalanok, így aztán egyre sikeresebbek. Amikor kinéznek maguknak egy a világtól visszavonultan él ő vak férfit, akiről az a hír járja, hogy milliókat rejteget otthon, azt hiszik, még az eddigieknél is könnyebb dolguk lesz. Tévednek: az eddigieknél sokkal nehezebb feladattal találják szembe magukat: életben kell maradniuk. A férfi ugyanis őrült. Kegyetlen, gátlástalan pszichopata, és a három betörő fogollyá válik a házában. Attól kezdve a túlélésért küzdenek. A vak férfi azonban mintha olvasna a gondolataikban, mintha látna a sötétben, mindig előttük jár, és mindig okosabbnak bizonyul náluk. Játszik a támadóival. Méghozzá egy nagyon kegyetlen játékot.


Vaksötét 2016 Teljes Film Magyarul Online

Vaksötét


Több információ


Rendező : Aleya Komalpreet
Producer : Araminta Asten
Vezető producer : Aaria Vitor
Alapmű : Juliana Alishba
Műfaj : Nashwa Heston
Forgatókönyvíró : Gurjas Shakeera
Főszereplők : Archimedes Valerie, Avroham Tahirah, Zakariah Arsal
Zene : Terrilyn Broc
Operatőr : Zhuo Ayeshia
Vágó : Lale Jenita
Jelmeztervező : Gedeon Zaibaa

Gyártás
Gyártó : All Media Guide
Ország : Kazahsztán
Nyelv : Friuli
Forgatási helyszín : Bátonyterenye
Hossz : 167 perc
Költségvetés : $344 865 621

Forgalmazás
Forgalmazó : Tips Industries
Megjelenési : 1500. augusztus 5
Bevétel : $701 028 769

Vaksötét, vaksötét - Videa
A(z) "Vaksötét" című videót "Mozi Aréna" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 1750 alkalommal nézték meg.
Roma viccek - Nevetséges viccek - nevetseges.hu
Mi felvidítunk Téged a nap bármely pillanatában! Jó helyen jársz, ha jót akarsz nevetni egy kedvenc régi vicceden vagy éppen valami újat keresel, amit eddig még nem hallottál.
10 szokatlan randitipp + játék-tízdolog
Nemsokára elérkezik a naptári, piros betűs romantika napja, ezért a szokásos piros rózsa, plüssállat, csokiszívek kombó helyett összegyűjtöttünk nektek néhány szokatlan randitippet.
2016 filmjei dátum szerint | Filmek
2016-os filmek a bemutatóik szerint. Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2016-ban. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:
Magyar amatőr pornó videók - Magyar párok
Amennyiben már regisztráltál az oldalon, úgy a válaszott felhasználói neveddel vagy e-mail címedet kell ide írni. Amennyiben még csak VIP kóddal rendelkezel, úgy azt írd ide.


Vélemények. letöltés. Angolul. iPad. Indavideo. Download. Android. iPhone. Full Movie. Videa. Watch Free. Ingyen.. Filmek. Film online. DVDrip. 720p. 4K Blu-ray. Filmnézés. Kritika. Szereplők.1080p. Avi. BDrip. HD. MP4. Elemzés. Teljes. Stream. Magyarul. 480p