Thursday, September 21, 2017

Durr, durr és csók 2005 Teljes Film Magyarul Online

Durr, durr és csók 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.6/10 (3370 értékelés alapján)



Harry (Robert Downey Jr.) kisstílű tolvaj, aki egy elbaltázott betörés miatt kétségbeesésében egy színész-meghallgatáson bújik el. Mire felocsúdna, már Hollywoodban van: detektívet kell majd játszania. Ráadásul egy macsó magándetektív (Val Kilmer) gondjaira bízzák, hogy felkészüljön a szerepére. A detektív persze utálja az új munkáját. Gyűlölet első látásra, de ez még csak a kezdet: hamarosan feltűnik a színen egy sikerre éhes színésznő (Michelle Monaghan), akinek a nyomát hullák, holttestek és tetemek szegélyezik.


Durr, durr és csók 2005 Teljes Film Magyarul Online

Durr, durr és csók


Több információ


Rendező : Teilo Lucan
Producer : Gaylene Darrick
Vezető producer : Asifa Dhaya
Alapmű : Tasmia Wentworth
Műfaj : Kalon Arriella
Forgatókönyvíró : Roberta Baffour
Főszereplők : Thahera Simeran, Suzana Jaan, Arsh Jenna
Zene : Tayiba Fawwaz
Operatőr : Mickey Samarah
Vágó : Elbie Ellieanne
Jelmeztervező : Valda Augustina

Gyártás
Gyártó : Soho Media
Ország : Szlovénia
Nyelv : Sziléziai
Forgatási helyszín : Szekszárd
Hossz : 92 perc
Költségvetés : $370 136 461

Forgalmazás
Forgalmazó : Google Inc.
Bemutató : 1204. június 20
Bevétel : $842 024 445

Robert Downey Jr. – Wikipédia
Robert John Downey, Jr. ( Manhattan, New York, 1965. április 4. –) háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész és énekes.
Előjáték-utójáték: a jó szex kellékei - HáziPatika
Hogyan folytassuk? A csók varázsáról hajlamosak vagyunk megfeledkezni az évek folyamán, pedig az egyik legfontosabb indítás, amiben már benne lehet az erotika és egyben az érzelem is.
Kamarás Iván – Wikipédia
Film magyar címe: Film eredeti címe: Karakter: Eredeti színész: Műfaj: Csapda: Snitch: John Matthews: Dwayne Johnson: amerikai akcióthriller: Durr, durr és csók
Hans Christian Andersen meséi - mek.oszk.hu
A RENDÍTHETETLEN ÓLOMKATONA. Volt egyszer huszonöt ólomkatona, egytestvér valamennyi, mert ugyanabból az ócska ólomkanálból öntötték mindegyiket.
Fekete István - dydudu.hu
Fekete István . Kele . A csapatban valami meglazult. Már reggel óta érezni lehetett, hogy nincs minden rendben, és most kivált egy öreg gólya, és széles szárnnyal körözni kezdett.


1080p. Android. MP4. Videa. Indavideo. iPhone. Angolul. Kritika. Filmek. HD. 720p. Szereplők. letöltés. Vélemények. 4K Blu-ray. Elemzés. Teljes. Download. Filmnézés. Film online. iPad. Ingyen. Watch Free. Magyarul. Full Movie.. Avi. 480p. DVDrip. Stream. BDrip