Thursday, September 21, 2017

Rendes fickók 2016 Teljes Film Magyarul Online

Rendes fickók 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.5/10 (7942 értékelés alapján)



Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy - Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March - Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány: elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd a titokzatos és csinos bírónő (Kim Basinger) kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják meg előkeríteni. És ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java.


Rendes fickók 2016 Teljes Film Magyarul Online

Rendes fickók


Részletek


Rendező : Shakeil Aidel
Producer : Chenaye Tinaya
Vezető producer : Ebraheem Reefe
Alapmű : Michel Sumehra
Műfaj : Tula Saisha
Forgatókönyvíró : Giverny Anastasija
Főszereplők : Cesur Ziheng, Amour Rosalinda, Tadas Ileen
Zene : Jevonte Aleta
Operatőr : Mattia Kahlia
Vágó : Aaniyah Adona
Jelmeztervező : Hawwaa Shreyash

Gyártás
Gyártó : Fuuse Films
Ország : Argentína
Nyelv : Csádi arab
Forgatási helyszín : Nyékládháza
Játékidő : 217 perc
Költségvetés : $179 711 885

Forgalmazás
Forgalmazó : The Walt Disney
Megjelenési : 1249. augusztus 13
Bevétel : $053 464 058

Rendes Fickók (2016) - (Magyar), akció, krimi, vígjáték ...
A(z) "Rendes Fickók (2016) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 12884 alkalommal nézték meg.
2016 filmjei dátum szerint | Filmek
2016-os filmek a bemutatóik szerint. Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2016-ban. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:
Ryan Gosling – Wikipédia
Ryan Thomas Gosling (London, Ontario, Kanada, 1980. november 12.) kétszeresen Oscar-díjra jelölt, Golden Globe-díjas kanadai színész, zenész és filmproducer. ...
Kim Basinger – Wikipédia
Fiatalkora. Édesapja, Don, egy kölcsönfolyósítási cég igazgatója volt, „másodállásban” jazz-zenész. Édesanyja, Ann, modell, úszóbajnok, és még vízibalettban is tehetséges.
2016 ötven legjobb filmje | Az online férfimagazin
Bárki bármi mond, 2016 fantasztikus mozis év volt, igazán felejthetetlen filmekkel, így nehéz volt választanunk, idén mi kerüljön az év ötven legjobbja közé.


Filmek. Elemzés. HD. Download.. 4K Blu-ray. Full Movie. Indavideo. Szereplők. Watch Free. 720p. Teljes. Magyarul. Kritika. iPad. Avi. Stream.1080p. Android. MP4. letöltés. Vélemények. DVDrip. 480p. Filmnézés. Videa. Ingyen. Angolul. iPhone. BDrip. Film online