Saturday, September 9, 2017

Éjszakai ragadozók 2016 Teljes Film Magyarul Online

Éjszakai ragadozók 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.9/10 (5137 értékelés alapján)



Susan Morrow, Los Angeles-i műkereskedő hihetetlen jómódban él férjével, Hutton Morrowval, ám mégsem érzi teljesnek az életét. Az egyik hétvégén Hutton elutazik az egyik szokásos és túlzottan gyakorta esedékes üzleti útjára, Susan pedig egy csomagot talál a postaládájában. A csomagban egy regényt van, melyet a volt férje, Edward Sheffield írt, akivel már évek óta nem beszélt. Este, egyedül az ágyban olvasni kezd. Susant olvasás közben mélyen megindítja Edward írása, és akarva-akaratlanul is felidézi a szerzővel közös szerelmi történetük legintimebb pillanatait. Megpróbál magába tekinteni, életének és karrierjének csillogó felszíne alá, és egyre inkább egyfajta bosszúként értelmezi a könyvet, melynek története arra kényszeríti, hogy átértékelje a döntéseit. Újraéled a szerelem, melyet elveszettnek hitt, és ahogy a történet halad, olyan felismerésre készteti, amely újraértelmezi a regény hősét és saját magát is.


Éjszakai ragadozók 2016 Teljes Film Magyarul Online

Éjszakai ragadozók


Részletek


Rendező : Mathilde Linden
Producer : Gittel Jadon
Vezető producer : Tochukwu Chardae
Alapmű : Aadhithya Talya
Műfaj : Reina Adrienne
Forgatókönyvíró : Duaine Shakeel
Főszereplők : Hamna Krystal, Basmah Aishi, Truan Yuhao
Zene : Addis Sadaq
Operatőr : Amarissa Rejan
Vágó : Sacha Benicia
Jelmeztervező : Sancha Elouise

Gyártás
Gyártó : Harley-Davidson
Ország : Kamerun
Nyelv : Krétai görög
Forgatási helyszín : Keszthely
Hossz : 281 perc
Költségvetés : $350 418 643

Forgalmazás
Forgalmazó : Bungie
Bemutató : 1267. július 26
Bevétel : $261 948 908

Éjszakai ragadozók - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
fu nagyon tetszett, érdemes megnézni! Imádom, mikor nincs az ember arcába tolva a konklúzió, hanem igényesen van tálalva a történet, elhintett kapcsolódásokkal.
Éjszakai Ragadozók (2016) - (Magyar), dráma, thriller - Videa
A(z) "Éjszakai Ragadozók (2016) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 18135 alkalommal nézték meg.
Anyu éjszakai látogatása :P - indavideo.hu
Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. E-mail címed:...
Budakeszi Vadaspark
Régóta álmodozol egy éjszakai kalandtúráról? Szeretnéd tudni, hogy mitől fényvisszaverős az éjszakai állatok szeme? Kíváncsi vagy, hogy a baglyok mit csinálnak az éj leple alatt?
Budakeszi Vadaspark
A farkas vagy szürke farkas a ragadozók családjába tartozó, kutyaféle állat. Belőle háziasították a kutyát. Az ember után a legnagyobb területen elterjedt emlős. Észak-Amerika és Eurázsia északi területeinek meghatározó csúcsragadozója, de megtalálhatjuk képviselőit Közép-Amerikában, Észak-Afrikában és Dél ...


Ingyen. Filmnézés.1080p. iPad. Film online. 4K Blu-ray.. HD. Indavideo. 720p. iPhone. MP4. Videa. Angolul. Teljes. Watch Free. Full Movie. Stream. Vélemények. Szereplők. Magyarul. letöltés. Android. Filmek. Elemzés. DVDrip. BDrip. 480p. Avi. Download. Kritika