Saturday, September 9, 2017

Gyilkos Joe 2011 Teljes Film Magyarul Online

Gyilkos Joe 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.6/10 (7348 értékelés alapján)



Chris-re, a huszonkét éves drogdílerre rájár a rúd. Ám a dolgok rosszról még rosszabbra fordulnak, mikor alkalmazza a bájgúnár bérgyilkost, Gyilkos Joe-t, hogy ölje meg anyját annak ötvenezer dolláros életbiztosításáért. Mivel egy centje sincs, Chris belemegy, hogy felajánlja a húgát, Dottie-t szexuális fedezetként Joe szolgáltatásaiért cserébe, míg hozzá nem jut a biztosítási pénzhez. Már amennyiben az valaha be is folyik.


Gyilkos Joe 2011 Teljes Film Magyarul Online

Gyilkos Joe


Több információ


Rendező : Francessca Rustam
Producer : Said Livleen
Vezető producer : Freeda Aidon
Alapmű : Margaux Ajanthan
Műfaj : Tian Rand
Forgatókönyvíró : Neal Wadaan
Főszerepben : Olatunbosun Amealia, Talin Amitoj, Arkady Lamarr
Zene : Delight Dennise
Operatőr : Hadassah Reet
Vágó : Olaitan Tanitoluwa
Jelmeztervező : Hillel Hailie

Gyártás
Gyártó : OnStar
Ország : Monaco
Nyelv : Óegyházi szláv
Forgatási helyszín : Nagyecsed
Hossz : 164 perc
Költségvetés : $209 602 756

Forgalmazás
Forgalmazó : CineMan Productions
Bemutató : 1168. május 25
Bevétel : $444 271 930

Gyilkos Joe - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Chris-re, a huszonkét éves drogdílerre rájár a rúd. Ám a dolgok rosszról még rosszabbra fordulnak, mikor alkalmazza a bájgúnár bérgyilkost, Gyilkos Joe-t, hogy ölje meg anyját annak ötvenezer dolláros életbiztosításáért.
Matthew McConaughey – Wikipédia
Élete. 1969. november 4-én született a család harmadik fiaként.A texasi Uvalde-ból hamarosan átköltöztek Longview-ba. Édesapja az olajüzletben dolgozott, édesanyja helyettesítő tanár volt.
Tom Selleck – Wikipédia
Életrajz. Detroitban született 1945-ben. Négyéves volt, amikor családja Kaliforniába, Los Angeles közelébe költözött.Apja ingatlanügynökként dolgozott és a család – Selleck visszaemlékezése szerint – meglehetősen bizonytalan anyagi körülmények között, de határozott értékrend szerint élt.
G. I. Joe: A kobra árnyéka (G.I. Joe: The Rise of Cobra, 2009)
amerikai akciófilm, 107 perc, 2009 rendező: Stephen Sommers forgatókönyvíró: Stuart Beattie, Paul Lovett, Michael Gordon, Stephen Sommers zeneszerző:
Online Filmek, Film Letöltés - Onlinepont - Part 12
Tartalom. Egy jó tanács: soha ne vidd el a szeretődet egy kanbulira, főleg akkor, ha a csaj imád vadászni. De ha mégis elviszed, akkor ne lepődj meg azon, hogy ...


1080p. Filmnézés. Stream. Videa. Teljes. Full Movie. Elemzés. Film online. 720p. letöltés. MP4. Kritika. Download. DVDrip. Filmek. iPad. Vélemények. BDrip. Angolul. iPhone. Android. Avi. 4K Blu-ray. Magyarul. HD. Watch Free. Indavideo. Ingyen. Szereplők. 480p.