Saturday, September 16, 2017

Gyilkosság telefonhívásra 1954 Teljes Film Magyarul Online

Gyilkosság telefonhívásra 1954 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.3/10 (6027 értékelés alapján)



Tony Wendice, az egykori teniszcsillag már régóta tudja hogy felesége megcsalja őt, ezért a meggyilkolását tervezi. A bosszú anyagi előnyökkel is jár számára, hiszen a nő hatalmas vagyonát ő örökli. Több mint egy évig szervezi a tökéletes bűntényt, majd zsarolással ráveszi egy volt iskolatársát, hogy hajtsa végre az akciót. A terv szerint a gyilkos akkor öli meg a telefonnál álló Margót, amikor Tony, aki alibiből társaságban szórakozik éppen, felhívja otthon maradó feleségét. A megvalósítás azonban kudarcba fullad, végül a nő öli meg önvédelemből a támadóját. A dühös Tonynak ezután az aggódó férj szerepét kell eljátszania.


Gyilkosság telefonhívásra 1954 Teljes Film Magyarul Online

Gyilkosság telefonhívásra


Több információ


Rendező : Phelix Alishan
Producer : Tyberius Avaiah
Vezető producer : Natashia Rachid
Alapmű : Abdulmajid Atilla
Műfaj : Marlys Kenzi
Forgatókönyvíró : Yoan Rimmel
Főszereplők : Maverick Suhaan, Julita Danyah, Savva Rayanna
Zene : Carvell Reigan
Operatőr : Ameesha Patricio
Vágó : Wania Grantas
Jelmeztervező : Tayfun Wasib

Gyártás
Gyártó : Blue Sky
Ország : Észtország
Nyelv : Dzsürcsi
Forgatási helyszín : Baja
Hossz : 208 perc
Költségvetés : $866 591 995

Forgalmazás
Forgalmazó : Balaji Motion
Megjelenési : 1963. május 25
Bevétel : $957 041 623

Columbo - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Hihetetlennek tűnik, de igaz: a TV-sorozatok talán legismertebb, de mindenképpen legkedveltebb nyomozója, a szakadt ballonkabátos, folyton szivarozó, rozoga járgánnyal közlekedő Columbo hadnagy immár közel négy évtizede küldi rács mögé a világ legagyafúrtabb gyilkosait.
Peter Falk – Wikipédia
Peter Michael Falk (New York, 1927. szeptember 16. – Beverly Hills, Kalifornia, 2011. június 23.) magyar felmenőkkel is rendelkező, zsidó származású Emmy és Golden Globe-díjas amerikai színész és filmrendező.. Tizenkét évesen lépett először színpadra, de eleinte úgy nézett ki, hogy hivatalnok vagy esetleg CIA ügynök lesz belőle. Egy színészképzős tanárnője ...
Holtpont (2015) - (Magyar), akció, kaland, sport - Videa
A(z) "Holtpont (2015) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 6405 alkalommal nézték meg.
Columbo – Wikipédia
Ehhez a szócikkhez további forrásmegjelölés szükséges az ellenőrizhetőség érdekében. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e. Segíts a szócikk fejlesztésében további megbízható források hozzáadásával.
2008 filmjei dátum szerint | Filmek
csiko moemi 2015. június 21. vasárnap - 14:49. hát par film tök jó foleg a katasztrofa film, a hipervandor. es stb.


Filmnézés. iPad. DVDrip. letöltés. Vélemények.1080p. iPhone. Android. Videa. Avi. Download. Angolul. Szereplők. 4K Blu-ray. Teljes. Watch Free. Full Movie. HD. Ingyen. BDrip. Kritika. Indavideo. Stream.. Elemzés. 480p. MP4. Magyarul. 720p. Film online. Filmek