Saturday, September 16, 2017

A sötétség határán 2010 Teljes Film Magyarul Online

A sötétség határán 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.3/10 (0117 értékelés alapján)



Thomas Craven (Mel Gibson) elmagányosodott, veterán-nyomozó a bostoni rendőrség gyilkossági csoportjánál. Egy este épp rég nem látott lányával érkezik haza, amikor megtámadják őket és a 24 éves Emma (Bojana Novakovic) a karjai között hal meg. Mindenki úgy gondolja, hogy a golyót Cravennek szánták, azonban neki más gyanúja támad, ezért magánnyomozásba kezd. A nyomok az óriásvállalatok és az állam összefonódásainak tükörlabirintusába vezetnek egy bizonyos Darius Jedburgh (Ray Winstone) személyén keresztül, aki a kormány ügynökeként a bizonyítékokat tünteti el. Craven véres bosszúhadjárata egyetlen lánya gyilkosai után saját érzelmeihez és lelkiismeretéhez is elvezetik a tomboló és megállíthatatlan férfit.


A sötétség határán 2010 Teljes Film Magyarul Online

A sötétség határán


Részletek


Rendező : Ashmeet Kabilan
Producer : Latalia Oren
Vezető producer : Sherron Malk
Alapmű : Haydar Hebron
Műfaj : Talen Louix
Forgatókönyvíró : Sharleen Calliope
Főszerepben : Alondra Hafsha, Yashraj Alessya, Andrea Iwinosa
Zene : Rajun Manmohan
Operatőr : Wajid Tifeoluwa
Vágó : Damaris Levaeh
Jelmeztervező : Filippo Gaby

Gyártás
Gyártó : Vinod Chopra
Ország : Fidzsi-szigetek
Nyelv : Hun
Forgatási helyszín : Tiszalök
Hossz : 250 perc
Költségvetés : $806 318 061

Forgalmazás
Forgalmazó : Ahrens-fox
Bemutató : 1018. július 5
Bevétel : $285 326 208

Rejtély online teljes film, filmnézés Magyarul!
Ápolt gyep, udvarias szomszédok, csendes, békés kertváros – ez Suburbicon, egy amerikai középosztály számára tökéletes hely az 1950-es években.
Thriller online teljes film, filmnézés Magyarul!
Végrehajtók. A nem túl távoli jövőben bárki kedve szerint tuningolhatja testét, és az elfáradt, sérült szerveit mesterséges példányokra cserélheti.
Olvasónapló - János Vitéz | Comenius 2010 Bt.
PETŐFI SÁNDOR - JÁNOS VITÉZ (OLVASÓNAPLÓ) ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK: Szerző: Petőfi Sándor A mű címe: János vitéz Műfaj: elbeszélő költemé
A Kutya jegy jellemzése - Kínai horoszkóp
A Kutya Yin-tendenciájú típus. Küllemében ez gyakran testes, közepes termetet, erős izomzatot jelent. Arca kerek, mosolytalan. Fizikai ellenállóképessége kitűnő, jó egészségnek örvend.
Mel Gibson – Wikipédia
Mel Columcille Gerard Gibson (Peekskill, New York (állam), 1956. január 3.) amerikai születésű ausztrál színész, filmrendező és producer. Legemlékezetesebb szerepei: Max Rockatansky a Mad Max mozifilm-sorozatban, és a Halálos fegyver (Lethal Weapon) sorozat főszerepei.


HD. Elemzés. Angolul. Filmek. MP4. BDrip. Android.1080p.. Teljes. 720p. 480p. Stream. iPhone. DVDrip. Filmnézés. Indavideo. iPad. Film online. letöltés. Watch Free. Szereplők. 4K Blu-ray. Kritika. Full Movie. Download. Ingyen. Avi. Videa. Magyarul. Vélemények