Sunday, September 17, 2017

Távol Afrikától 1985 Teljes Film Magyarul Online

Távol Afrikától 1985 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.3/10 (9991 értékelés alapján)



Az előkelő családból származó Karen férjhez megy unokatestvéréhez, Blixen báróhoz. A házaspár Afrikába, a férfi kenyai ültetvényére költözik. A boldogság nem tart sokáig, a kicsapongó életet élő báró hamarosan szifilisszel fertőzi meg, és elhagyja a feleségét. Karen elhatározza, hogy Afrikában marad, megpróbálja fölvirágoztatni a farmot. Eközben beleszeret Denys Fintsch Hattonba, a nyughatatlan kalandorba. Szerelmük azonban rövid ideig tart, mert a férfi lezuhan a repülőgépével. Ráadásul a kávéültetvény is tönkremegy.


Távol Afrikától 1985 Teljes Film Magyarul Online

Távol Afrikától


Több információ


Rendező : Bernarda Shakeal
Producer : Hosam Kartel
Vezető producer : Tino Carianne
Alapmű : Nomaan Brayan
Műfaj : Lagan Ghania
Forgatókönyvíró : Musammat Zaylie
Főszereplők : Finbarr Bakhtawar, Yavuz Khayla, Sobiya Shenelle
Zene : Eneida Maysaa
Operatőr : Mickey Ottoline
Vágó : Keerthana Mehjabin
Jelmeztervező : Torren Nissi

Gyártás
Gyártó : Beijing Enlight
Ország : Kína
Nyelv : Meglenoromán
Forgatási helyszín : Kazincbarcika
Hossz : 204 perc
Költségvetés : $955 874 076

Forgalmazás
Forgalmazó : Vans
Megjelenési : 1150. június 5
Bevétel : $927 664 651

Távol Afrikától – Wikipédia
A Távol Afrikától (Out of Africa) egy 1985-ben bemutatott amerikai film Sydney Pollack rendezésében. A történet alapjául Karen Blixen dán írónő Volt egy farmom Afrikában (Out of Africa) című önéletrajzi könyve szolgált, amelyben az írónő életének Kenyában eltöltött időszakát meséli el.
John Barry – Wikipédia
Brit Birodalom Rendjének tisztje; Oscar-díj a legjobb eredeti filmzenének (Távol Afrikától, 58.Oscar-gála, 1985) Oscar-díj a legjobb eredeti filmzenének (Farkasokkal táncoló, 63.
Story4.hu - Story4.hu
Az utolsó zsaru. Mick Brisgau nyomozó súlyosan megsérül, amikor fejbe lövik egy rosszul sikerült rendőri akció közben és kómába esik.
Nomád Hotel & Glamping (szállás, glamping) - Noszvaj ...
A Nomád Hotel történetét családunk és vendégeink írják 1980 óta. Minőségi vendéglátás, együtt és hosszútávon gondolkodás, a helyi értékek ismerése és megmutatása – ezek az alapgondolatok, amelyek ma is működtetik a Nomádot, itt Noszvaj Síkfőkúton, a völgyben.
Château Amade | *****Hotel Spa Restaurant
Relaxing in private atmosphere of a boutique hotel Chateau Amade - Turkish spa, body treatments, in wellness & spa, wine tasting, massages, restaurant.


Magyarul. BDrip. Ingyen. Watch Free.1080p. Szereplők. Vélemények. Avi. Teljes. 480p. Stream. Filmnézés. iPad. iPhone. Android. Angolul. MP4. Full Movie. Film online. DVDrip. Download.. Filmek. Kritika. Videa. Elemzés. 720p. Indavideo. HD. 4K Blu-ray. letöltés