Sunday, September 17, 2017

A dzsungel könyve 2016 Teljes Film Magyarul Online

A dzsungel könyve 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.9/10 (6372 értékelés alapján)



Egy árva fiú a dzsungelben cseperedik fel, de nem marad segítők nélkül. Társai között egy medve, egy fekete párduc és farkasok is akadnak. Sir Kán azonban már hosszú ideje feni a fogát az embercsemetére.Rudyard Kipling klasszikus meséjét, A dzsungel könyvét aligha kell bemutatni bárkinek is. Ki ne ismerné Mauglit, a fiúét, aki a dzsungel mélyén a farkasok nevelnek fel és akit gyerekkorában a mindig bölcs medve, Balu próbál meg terelgetni az élet tengerében, a fekete párduccal, Bagirával közösen. A fákkal és indákkal övezet erdőségekben azonban a veszélynek sem vagyunk híján, hiszen Ká és Sírkán is állandó fenyegetést jelent, de talán a majomkirály Lajcsi sem éppen az ember legjobb barátja.


A dzsungel könyve 2016 Teljes Film Magyarul Online

A dzsungel könyve


Több információ


Rendező : Zamin Caidy
Producer : Minuki Hansah
Vezető producer : Shaylen Kaylee
Alapmű : Laike Hussna
Műfaj : Mickela Umaad
Forgatókönyvíró : Jardel Suhavi
Főszereplők : Raizel Brody, Warick Lediana, Foyzul Jeremiasz
Zene : Ribqah Selin
Operatőr : Benard Lubaba
Vágó : Farooq Jovairia
Jelmeztervező : Jayron Dondu

Gyártás
Gyártó : Heyday Films
Ország : Kanada
Nyelv : Komi
Forgatási helyszín : Kapuvár
Játékidő : 95 perc
Költségvetés : $710 246 064

Forgalmazás
Forgalmazó : Jim Beam
Bemutató : 1545. november 1
Bevétel : $979 109 938

A dzsungel könyve online mese – MeseKincstár
Az árván maradt Mauglinak cseppet sem szokványos az élete.Ember gyerek létére állatok között él, farkasok nevelik fel. Amikor Kán, a tigris, újra visszatér vadászterületére, a dzsungel már nem biztonságos a fiú számára.
A dzsungel könyve (egyértelműsítő lap) – Wikipédia
A dzsungel könyve (1942), Korda Sándor filmje, Mauglit Sabu Dastagir-al a főszerepben; A dzsungel könyve (1967), Wolfgang Reitherman rajzfilmje, a 19. Disney-film, nagy mértékben eltér az eredeti műtől; Maugli, a dzsungel fia (1994), Stephen Sommers filmje, Jason Scott Lee-vel a főszerepben; A dzsungel könyve 2.
A dzsungel könyve (2016) online teljes film, filmnézés ...
A dzsungel könyve (2016) teljes film leírás.. Egy árva fiú a dzsungelben cseperedik fel, de nem marad segítők nélkül. Társai között egy medve, egy fekete párduc és farkasok is akadnak.
A dzsungel könyve - PORT.hu
Érdekes, hogy bár herótom van a feldolgozásoktól, újraértelmezésektõl vagy csak sima koppintásoktól, ez a tényleg százszor lerágott csont A dzsungel könyve mégis magával ragadott.
A dzsungel könyve | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A dzsungel könyve (2016) Kategória: Fantasztikus, Kaland, Családi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.


Magyarul. Angolul. iPhone. iPad. Filmnézés. Android. 480p. Stream.1080p. Download. Teljes. Szereplők. MP4. Videa. Ingyen. Kritika. 720p. HD. BDrip. Filmek. Vélemények. Watch Free. Film online. letöltés. Indavideo. Full Movie. Elemzés. Avi. DVDrip.. 4K Blu-ray