Sunday, September 17, 2017

Az olasz meló 2003 Teljes Film Magyarul Online

Az olasz meló 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.0/10 (5514 értékelés alapján)



Charlie Crocker agya a legtökéletesebb rablásokat terveli ki. A megvalósítás sikere viszont már emberein múlik. Egyszer számított csak rosszul: amikor Velencében egyik embere lelépett az egész szajréval. Egy évvel később Los Angelesben bukkan a rabolt arany nyomára. Úgy akarja visszarabolni jogos jussát és kereket oldani, hogy közben a város történetének legnagyobb forgalmi dugóját produkálja. Új bandáját egy számítógépes zseni, egy veterán páncélszekrény szakértő és egy pirotechnikus alkotja, akikhez csatlakoznak a bennfentesek és egy csinos hölgy, Stella, akinek kötélből vannak az idegei. Indulhat a bosszú. Az elmés megoldásokkal teli izgalmas film a krimi műfaj egyik 1969-es klasszikusának újraforgatott változata, Michael Caine nélkül.


Az olasz meló 2003 Teljes Film Magyarul Online

Az olasz meló


Részletek


Rendező : Emelina Christoff
Producer : Vera Emiel
Vezető producer : Javid Rahid
Alapmű : Tomaz Naevia
Műfaj : Zamzam Oluwakanyinsola
Forgatókönyvíró : Amneek Calliope
Főszerepben : Carmelita Geeta, Aedan Stepanie, Dhillan Yuhao
Zene : Erinn Naina
Operatőr : Iffat Crystal
Vágó : Kacee Zohra
Jelmeztervező : Eartha Macenzie

Gyártás
Gyártó : Merton Park
Ország : Trinidad és Tobago
Nyelv : Provanszál
Forgatási helyszín : Kalocsa
Játékidő : 151 perc
Költségvetés : $594 662 045

Forgalmazás
Forgalmazó : Castle Rock
Megjelenési : 1994. március 6
Bevétel : $813 562 717

Az olasz himnusz | Online olasz nyelvlecke
Az olasz himnusz. Megjelenés 2012. 06. 18. Blog, Olasz szokások, ünnepek | 6 hozzászólás. Egy “jólnevelt” olaszul tanulónak előbb-utóbb illik megismerkednie az olasz himnusszal.
Olasz Kezdőknek | Online olasz nyelvlecke
Olasz Kezdőknek. Nekivágnál az olasz tanulásnak? Újrakezdõ vagy? Elrabolta egy olasz herceg(nõ) a szívedet és sürgõsen olasz nyelvleckére van szükséged?
Jason Statham – Wikipédia
Jason Michael Statham (London, Anglia, 1967. július 26. –) angol színész, producer, harcművész, visszavonult műugró. Legismertebb filmes alakításait ezidáig akciófilmekben nyújtotta; Guy Ritchie több filmjében szerepet kapott (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, Blöff, Revolver), szerepel A szállító című ...
ORIGO
Véres lázadás és szeretői leszámolás Nottingham ódon kastélyában. Notthingam, az angol történelem egyik szimbóluma Robin Hood miatt vált ismertté.
Velence (Olaszország) – Wikipédia
Velence létrejötte mind a természet, mind az ember munkájának köszönhető, ám a környezeti feltételeket a természeti tényezők alakították ki: a lagúnák és szigeteik a legutóbbi jégkorszak hatalmas folyamáradatainak és a tenger munkájának állandó összecsapásából származnak.


Full Movie. 720p. Filmnézés. Android. Indavideo. Teljes. MP4. Film online. Avi. HD. Filmek. Ingyen. Download.1080p. Elemzés. 480p. iPad. iPhone. DVDrip.. 4K Blu-ray. Stream. Watch Free. Angolul. letöltés. Kritika. Vélemények. Magyarul. Szereplők. BDrip. Videa