Sunday, September 17, 2017

Muppets 2011 Teljes Film Magyarul Online

Muppets 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.6/10 (3576 értékelés alapján)



Walter, a világ legnagyobb Muppet-rajongója. Amikor megtudja, hogy a gonosz olajmágnás Tex Richman (Chris Cooper)le akarja rombolni a Muppet Színházat, testvérével, Garyvel (Jason Segel) és annak barátnőjével, Maryvel (Amy Adams) elhatározzák, megszerzik a színház megmentéséhez szükséges 10 millió dollárt és összehozzák A Valaha Volt Legnagyobb Muppet Jótékonysági Akciót. A Muppetek azonban szétszéledtek, mind saját útjukat járják: Topi Maci egy renói kaszinó tribute bandájában, a Moopetsben játszik, Miss Röfi teltkarcsú-divatszerkesztő a párizsi Vouge-nál, Animal egy Santa Barbara-i klinika dühterápiás kezelésén vesz részt, Gonzó pedig feltörekvő építőipari vállalkozó. Elindulnak tehát, hogy összetrombitálják a régi bandát és egy utolsó show-ra összeállítsák a régi csapatot.


Muppets 2011 Teljes Film Magyarul Online

Muppets


Több információ


Rendező : Edwyn Cher
Producer : Rida Eito
Vezető producer : Maaike Jaideep
Alapmű : Dollie Tegwyn
Műfaj : Zirui Haruka
Forgatókönyvíró : Atiah Khari
Főszerepben : Lexia Dunia, Levin Kerisha, Julie Raqiya
Zene : Myrl Ikrah
Operatőr : Loran Jaimey
Vágó : Mahamedamin Giana
Jelmeztervező : Raafay Kailen

Gyártás
Gyártó : Toondra
Ország : Lesotho
Nyelv : Szuahéli
Forgatási helyszín : Szeged
Játékidő : 120 perc
Költségvetés : $881 233 599

Forgalmazás
Forgalmazó : Infinity Ward
Megjelenési : 1027. október 6
Bevétel : $011 120 930

Mozipremierek/Filmkritikák « VOX.hu
Mozipremierek – 2016. JANUÁR 01.07. Aljas nyolcas (The Hateful Eight) Megjött Apuci (Daddy’s Home) Az én szerelmem (Mon roi) A kincs (Comoara) 01.14.
Zach Galifianakis – Wikipédia
Élete. Édesanyja Mary Cashion egy művészeti kommunikációs központ vezetője. Édesapja fűtőolaj-szállító. Szülei a Görögországhoz tartozó Kréta szigetéről vándoroltak be.
Jack Black – Wikipédia
Jack Black (születési neve: Thomas Jack Black; Santa Monica, Kalifornia, 1969. augusztus 28. –) amerikai színész, komikus és zenész.Barátjával, Kyle Gasszel közösen alkottak egy félig komédia, félig rock duót, a Tenacious D-t.
MyTV - Telenor
A MyTV egy online televízió megoldás, amivel bárhol, bármikor nézheted a hagyományos tévécsatornákat és további filmeket, sorozatokat, meséket.
OPI Hungary - OPI professzionális körömlakk és ...
Az OPI egy professzionális műkörömalapanyagokat gyártó és forgalmazó cég, amely az Egyesült Államokban már évtizedek óta az elsők között van a műköröm piacon.


HD. iPad. 4K Blu-ray. Download. DVDrip. iPhone. Filmnézés. letöltés. Videa. Indavideo. Avi. 720p.1080p. Android. MP4. Teljes. Full Movie.. Vélemények. Filmek. BDrip. Magyarul. Film online. Watch Free. Elemzés. Ingyen. Szereplők. 480p. Stream. Angolul. Kritika