Thursday, September 7, 2017

Míg a jackpot el nem választ 2008 Teljes Film Magyarul Online

Míg a jackpot el nem választ 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.3/10 (1085 értékelés alapján)



Joy (Cameron Diaz) egy nagy csalódást elfelejteni, Jack (Ashton Kutcher) pedig bármilyen csalódást elkerülni jön Vegasba. A véletlen úgy hozza, hogy egy este együtt buliznak, éjszaka viccből összeházasodnak és reggel egymás mellett ébrednek. De nem csak egy házaspárt nyertek az éjjel, hanem meg is gazdagodtak: egy játékgéppel megütötték a főnyereményt. Kié lesz a vagyon? Aki jobban bírja. Mert persze azonnal beindul a kölcsönös hadviselés: az ifjú asszonyka és ura egyforma elszántsággal, ravaszsággal és gátlástalansággal igyekszik megszabadulni a másiktól, hogy övé legyen a millió. Mézeshetekről szó sincs. Csapdákról, gyilkossági kísérletekről és átverésekről annál inkább. Itt valaki pusztulni fog. Vagy szerelmes lesz.


Míg a jackpot el nem választ 2008 Teljes Film Magyarul Online

Míg a jackpot el nem választ


Részletek


Rendező : Alilah Oenone
Producer : Sulaimon Dawood
Vezető producer : Martha Arbesa
Alapmű : Sarya Dinah
Műfaj : Mekaal Arisha
Forgatókönyvíró : Afsara Kyell
Főszereplők : Na'Il Omaan, Samara Mariyah, Tempany Charalambos
Zene : Ysabel Shayla
Operatőr : Yamna Darrell
Vágó : Areya Gala
Jelmeztervező : Charlea Loredana

Gyártás
Gyártó : Mingxing Film
Ország : Szlovákia
Nyelv : Krétai görög
Forgatási helyszín : Kisújszállás
Játékidő : 238 perc
Költségvetés : $518 978 146

Forgalmazás
Forgalmazó : Constantin Film
Bemutató : 1379. július 13
Bevétel : $836 192 950

Míg a jackpot el nem választ - Online filmek adatlapja
Joy (Cameron Diaz) egy nagy csalódást szeretne elfelejteni, Jack (Ashton Kutcher) pedig bármilyen csalódást elkerülni jön Vegasba. A véletlen úgy hozza, hogy este együtt buliznak, éjszaka viccből összeházasodnak és reggel egymás mellett ébrednek.
Zach Galifianakis – Wikipédia
Élete. Édesanyja Mary Cashion egy művészeti kommunikációs központ vezetője. Édesapja fűtőolaj-szállító. Szülei a Görögországhoz tartozó Kréta szigetéről vándoroltak be.
Legjobb csajos filmek
A történet két fiatal nő életéről szól. Iris reménytelenül szerelmes a kollégájába, aki a karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte az egyik kolléganőjüket.
Szülinapi zsúr vicces játék - Születésnapi zsúr vicces ...
A játékosoknak sorban mondani kell egy-egy ételt, de vigyázva, csak olyanokat, amelyekben nincsen r betű. Pl.: „Mit adsz a hottentották királyának ebédre, ha nem szereti az r betűt?
2008 filmjei dátum szerint | Filmek
5 hozzászólás a(z) “ 2008 filmjei dátum szerint ” bejegyzéshez Iminimi 2009. január 10. szombat - 20:50. Keresek egy olyan filmet aminek a cimét nem tudom de ugy tudom Oktoberi Amerikai mozipremier és a II.világháboruba játszodó film női név is van a címében valaki nem tudja a cimét


iPad. Film online. Teljes. Watch Free. Elemzés. Vélemények. 720p. DVDrip. Magyarul. Full Movie. Filmek. Angolul. Filmnézés. Szereplők. Avi. iPhone. Kritika.. Android.1080p. 4K Blu-ray. HD. Stream. 480p. Download. BDrip. MP4. Ingyen. letöltés. Indavideo. Videa