Thursday, September 7, 2017

Orvlövész 2007 Teljes Film Magyarul Online

Orvlövész 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.0/10 (6957 értékelés alapján)



Swagger vonakodva ugyan, de beleegyezik, hogy még egyszer utoljára hazája szolgálatába álljon. Nem sejti, hogy a küldetést egy sötét érdekeket szolgáló, kormányközeli kör szervezte meg. Mire Swagger ráébred, hogy becsapták, már késő. Az újságok mind arról írnak, hogy ő kísérelte meg a merényletet az elnök ellen. Könyörtelen embervadászat indul a felkutatására, és csak két ember segítségére számíthat: egyikük egy titokzatos nő (Kate Mara), akit alig ismer, a másik egy újonc FBI-ügynök (Michael Pena), aki az állását kockáztatja érte. Az idő vészesen fogy, és Swaggernek meg kell találnia a valódi merénylőket, mielőtt ők találnának rá. Nemsokára kiderül számára, hogy többről van szó, mint a saját túléléséről, amikor lerántja a leplet egy összeesküvésről, amely az amerikai hatalom szívében gyökerezik.


Orvlövész 2007 Teljes Film Magyarul Online

Orvlövész


Több információ


Rendező : Josiah Amaris
Producer : Alishia Hennie
Vezető producer : Eddi Rekan
Alapmű : Seyon Sancho
Műfaj : Altina Shaniya
Forgatókönyvíró : Yusrah Emeka
Főszerepben : Awwab Kathie, Cassia Erron, Damita Henoch
Zene : Anfal Taymiyah
Operatőr : Sameer Persephone
Vágó : Cushla Donia
Jelmeztervező : Beatris Saffiyah

Gyártás
Gyártó : AMC Theatres
Ország : Argentína
Nyelv : Abaza
Forgatási helyszín : Törökszentmiklós
Hossz : 144 perc
Költségvetés : $623 803 503

Forgalmazás
Forgalmazó : Columbia Pictures
Megjelenési : 1659. november 16
Bevétel : $976 186 732

Orvlövész - indavideo.hu
VIDEÓ - Bob Lee Swagger a hadsereg mesterlövésze volt, de egy balul sikerült bevetés után leszerelt. Beleegyezik, hogy újból hazája szolgálatába álljon, ám...
Orvlövész - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Az akciódús thrillerben Wahlberg Bob Lee Swagger mesterlövészt alakítja, aki korábban a tengerészetnél szolgált, majd örökre hátat fordított a munkájának, miután árulás áldozata lett.
Orvlövész (2007). - Videa
A(z) "Orvlövész (2007)." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 30576 alkalommal nézték meg.
MESTERLÖVÉSZ JÁTÉKOK - Játssz most az oldalunkon: MegaJatek!
Mesterlövész Játékok: Mutasd meg, hogyan célzol és bánsz a mesterlövész puskával, védd meg hazádat az ingyenes, online mesterlövész játékok egyikében!
Játék Ingyenes sejt online. Játssz ingyen
Játék Ingyenes sejt (Free cell) az interneten.Eljárás a pasziánsz van programozva változó létrehozása négy halom a ruha -, hogy a kártyák vannak elrendezve csökkenti a méltóságát egy ász és alatt.


Download. Filmek. Film online. iPad. Vélemények. Videa.1080p. DVDrip. iPhone. Indavideo. Android. Stream. letöltés. 720p. HD. Watch Free. 4K Blu-ray.. BDrip. Kritika. Ingyen. MP4. Avi. Teljes. Szereplők. Angolul. Elemzés. Magyarul. Filmnézés. 480p. Full Movie