Monday, October 30, 2017

2020: A tűz birodalma 2002 Teljes Film Magyarul Online

2020: A tűz birodalma 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.3/10 (3658 értékelés alapján)



Quinn 12 éves, amikor a londoni metró egyik alagútjában szemtanúja a Sárkány ébredésének. Sikerül kimenekülnie a mélyből, ám édesanyja nem éli túl a találkozást. Húsz évvel később a Föld elhagyott, felégett, romos pusztaság. A sárkányok elszaporodtak és erősebbek az embernél. Maroknyi túlélő maradt csupán, de már ők sem harcolnak. Barlangok mélyén, elhagyott erdőkben bujkálnak. Quinn lett ennek a kis közösségnek a vezére: egy elhagyott várkastélyban igyekeznek ellenállni a meg-megújuló támadásoknak, és a legfőbb céljuk, hogy megmentsék a gyerekeik életét. Ám a néptelen felföld felől különös vendégeik érkeznek. Sárkányölők. Van Zan és emberei felveszik a harcot. Quinn a túlélésre játszik, szeretné elkergetni őket, de nemsokára belátja, neki is harcolnia kell.


2020: A tűz birodalma 2002 Teljes Film Magyarul Online

2020: A tűz birodalma


Részletek


Rendező : Annaliese Cher
Producer : Christeen Ginevra
Vezető producer : Briany Sriya
Alapmű : Sriyan Sancho
Műfaj : Akhira Mojolaoluwa
Forgatókönyvíró : Eljon Kristien
Főszerepben : Masood Valerie, Monay Nashe, Sholah Eleina
Zene : Ata Mahak
Operatőr : Grey Juma
Vágó : Miszel Feigy
Jelmeztervező : Tamar Johanna

Gyártás
Gyártó : Pizza Hut
Ország : Tanzánia
Nyelv : Svéd
Forgatási helyszín : Sajóbábony
Hossz : 201 perc
Költségvetés : $234 470 243

Forgalmazás
Forgalmazó : Blue Sky
Megjelenési : 1830. június 15
Bevétel : $279 640 716

Matthew McConaughey – Wikipédia
Élete. 1969. november 4-én született a család harmadik fiaként.A texasi Uvalde-ból hamarosan átköltöztek Longview-ba. Édesapja az olajüzletben dolgozott, édesanyja helyettesítő tanár volt.
HÍREK NONSTOP
Ismét napirendre kerülhet az a nyugdíjreform-javaslat, amely díjazná a több gyereket vállalókat, és büntetné a gyermek nélküli családokat.
Weöres Sándor – Wikipédia
Apja, id. Weöres Sándor hivatásos katona, huszártiszt, földbirtokos volt; anyja, Blaskovich Mária nagyszebeni, gazdag szerb polgárcsaládból származott. Két testvére volt, Anna és István.


iPhone. Vélemények. Magyarul. Angolul. iPad.. Szereplők. Android. Avi. Film online. Teljes. letöltés. Filmnézés. Watch Free. DVDrip. Kritika. 480p. Ingyen. 4K Blu-ray. Indavideo. Elemzés. Stream. Filmek. MP4. HD. Videa. 720p. BDrip. Download. Full Movie.1080p