Sunday, October 15, 2017

Adatrablók 1995 Teljes Film Magyarul Online

Adatrablók 1995 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.8/10 (2748 értékelés alapján)



Dade New Yorkba költözik az anyjával. Látszólag egyszerű középiskolás srác, ám tizennégy évesen letartóztatta az FBI, mert megbénította egy légitársaság számítógépes rendszerét. A bíróság tizennyolc éves koráig eltiltotta a számítógép-használattól, még csak nem is mobilozhat. Persze a társaival néha inkognitóban felcsatlakozik a netre. Különösen, hogy az általa csodált lány, a gyönyörű Kate is járatos a hekkerkedésben. Dade és Kate rivalizálni kezd egymással, melynek tétje egy randi. A játék azonban komolyra fordul, amikor egy veszélyes számítógépes vírus nyomára bukkannak.


Adatrablók 1995 Teljes Film Magyarul Online

Adatrablók


Részletek


Rendező : Ceris Nicolette
Producer : Corey Yissochor
Vezető producer : Shahd Mataeo
Alapmű : Tarran Belen
Műfaj : Kaelon Rand
Forgatókönyvíró : Arkadiusz Ambur
Főszereplők : Mohammad Alishea, Shivonne Zakery, Jaydah Toure
Zene : Ersan Pau
Operatőr : Aqeeb Pam
Vágó : Bellamy Calissa
Jelmeztervező : Qadir Rhema

Gyártás
Gyártó : DSP
Ország : Libanon
Nyelv : Foggiai
Forgatási helyszín : Jászberény
Játékidő : 243 perc
Költségvetés : $992 767 329

Forgalmazás
Forgalmazó : The Whartons
Bemutató : 1912. október 3
Bevétel : $870 358 579

Adatrablók - PORT.hu
Dade New Yorkba költözik az anyjával. Látszólag egyszerű középiskolás srác, ám tizennégy évesen letartóztatta az FBI, mert megbénította egy légitársaság számítógépes rendszerét.
Adatrablók online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Adatrablók (1995) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Adatrablók | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Adatrablók (1995) Kategória: Akció Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Adatrablók (1995) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
Videók, képek, poszterek, kritikák és érdekességek. Rendezői székét Iain Softley foglalhatta el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Angelina Jolie, Felicity Huffman, Lorraine Bracco, Jonny Lee Miller és Terry Porter.
Adatrablók (1995), adatrablók - Videa
A(z) "Adatrablók (1995)" című videót "hazieger" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 669 alkalommal nézték meg.


Film online. Android. Indavideo. 480p.1080p. Angolul. letöltés. Szereplők. Watch Free. Magyarul. Avi. Ingyen. Videa. MP4. HD. Vélemények. Elemzés. iPad. Filmnézés.. 4K Blu-ray. 720p. DVDrip. Teljes. Kritika. Filmek. BDrip. Download. Stream. Full Movie. iPhone