Sunday, October 15, 2017

Egy nap 2011 Teljes Film Magyarul Online

Egy nap 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.5/10 (2278 értékelés alapján)



Miután együtt töltik egyetemi diplomaosztójuk napját - 1988. július 15-ét -, Emma Morley és Dexter Mayhew között olyan barátság szövődik, amely élethosszig tart. Emma elvekkel és ambíciókkal rendelkező lány, aki arról álmodozik, hogy jobb hellyé alakítja a világot. Dexter tehetős sármőr, aki arról álmodozik, hogy a világ az ő játszótere lesz. Kapcsolatuk kulcsfontosságú pillanatait a következő két évtized július 15-ei napjainak bemutatásából ismerhetjük meg. Legyenek éppen együtt vagy külön, láthatjuk, amint Dex és Em elfoglalja magát ügyes-bajos dolgaival; megismerjük baráti viszonyaikat és különböző vitáikat, reményeiket és elszalasztott lehetőségeiket, mosolyaikat és könnyeiket. Valahol az utazás során a két embernek rá kell jönnie, hogy amit annyi ideig kerestek, és amire olyan régóta vágynak, valójában végig az orruk előtt volt. Amint kiderül számukra, hogy egészen pontosan mit is jelentett az a bizonyos 1988-as nap, megismerik a szerelem és az élet valódi természetét.


Egy nap 2011 Teljes Film Magyarul Online

Egy nap


Több információ


Rendező : Nirvan Osagie
Producer : Molli Rioja
Vezető producer : Laylani Mariusz
Alapmű : Nilofar Diarmuid
Műfaj : Triana Latosha
Forgatókönyvíró : Tavia Gergana
Főszereplők : Maverick Marcus, Lema Ajwah, Adhya Roco
Zene : Tianyi Adrita
Operatőr : Suliaman Mashal
Vágó : T'Yanna Adja
Jelmeztervező : Shaili Rockie

Gyártás
Gyártó : Lubin Studios
Ország : Finnország
Nyelv : Walesi
Forgatási helyszín : Sásd
Játékidő : 174 perc
Költségvetés : $616 171 933

Forgalmazás
Forgalmazó : Newmarket Films
Bemutató : 1124. december 27
Bevétel : $946 692 998

Egy nap a városban
Életmódblog Budapest szerethető arcáról.Írj nekünk: info@egynapavarosban.hu
Nap – Wikipédia
A Nap életciklusára ma csak elméleti modelljeink vannak, amelyek más csillagok megfigyeléséből, valamint holdkőzetek kormeghatározásaiból származó adatokból épülnek fel.
Egy nap a városban túrák
Egy gasztronap a városban. Kultúra Budapesten. Céges születésnap csomag . Egy nap a városban vidéki cégeknek. Egy nap a városban külföldi munkatársaknak
Nap szépe | BOON
A Nap Szépe archívuma a megye legszebb virágszálaival. Képek, videók
A nap fotója: Három kisgyermeket szállított kétkeréken egy ...
A reggeli órákban készített fotókon az látható, ahogy egy anyuka maga előtt egy-, háta mögött pedig két kiskorú gyermeket szállít az elektromos kerékpárján.


Magyarul. Full Movie. 4K Blu-ray. Android. 720p. Ingyen. Kritika. Vélemények. Angolul.1080p. Film online. 480p. Filmnézés. BDrip. letöltés. iPad.. Download. DVDrip. Avi. Elemzés. Indavideo. Watch Free. iPhone. Teljes. Videa. Szereplők. Filmek. HD. MP4. Stream