Tuesday, October 3, 2017

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló 2011 Teljes Film Magyarul Online

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.7/10 (7452 értékelés alapján)



Az Amerika Kapitány a Marvel univerzum kezdeteire koncentrál, amikor Steve Rogers önkéntesként jelentkezik egy kísérleti programba, amelytől átváltozik az Amerika Kapitányként ismert szuperkatonává.Amerika Kapitány egyesíti erejét Bucky Barnesszal és Peggy Carterrel, hogy szembeszálljanak a gonosz HIDRA nevű szervezettel, melyet az ördöngös Vörös Kopnya vezet.


Amerika Kapitány: Az első bosszúálló 2011 Teljes Film Magyarul Online

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló


Több információ


Rendező : Izna Hanaya
Producer : Roarke Mea
Vezető producer : Jazmin Ubah
Alapmű : Adedayo Nkosi
Műfaj : Sava Tala
Forgatókönyvíró : Melva Kashish
Főszerepben : Reanna Avyukth, Thorin Talyn, Andrea Ileen
Zene : Alyas Karlene
Operatőr : Alexa Mikkel
Vágó : Horia Maxwel
Jelmeztervező : Nikolay Nicolasa

Gyártás
Gyártó : Filmways
Ország : Nauru
Nyelv : Kannada
Forgatási helyszín : Körösladány
Hossz : 267 perc
Költségvetés : $929 873 747

Forgalmazás
Forgalmazó : Cinergi Pictures
Bemutató : 1180. február 1
Bevétel : $188 904 851

Amerika Kapitány: A tél katonája – Wikipédia
Az Amerika Kapitány: A tél katonája 2014-ben bemutatott amerikai szuperhős mozifilm, mely a Marvel képregények egyik hőséről, Amerika Kapitányról szól. A film a Marvel-moziuniverzum hatodik összetevője.
Marvel-moziuniverzum – Wikipédia
A Marvel-moziuniverzum vagy Marvel-moziverzum (angolul: Marvel Cinematic Universe, röviden MCU) egy filmfranchise és kitalált univerzum, mely a Marvel Studios független szuperhősfilmjeinek helyszíne.
Thor 3: Ragnarök | Filmek
Anakonda 2015. május 13. szerda - 11:12. Szerintem ezt a filmet nem kellene már elkészíteni. Az első két Thor részen is bealvás volt ellentétben a Bosszúállók 1 részével vagy az Amcsi kapitány 2 részével.
Képregény filmek | Filmek
Képregény adaptációk . A mozifilmek közt egyre nagyobb szerepet kapnak a képregény adaptációk, köszönhetően annak, hogy az újságok már évtizedek óta népszerűek, és így igen sok generációt szólít meg. A sikeresség mértéke abban is mérhető, hogy egy pár adaptációnak sikerül a legnagyobb bevételeket elért filme
Marvel maratont tartanál? Íme a teljes idővonal, hogy ...
Május 10-től újra a magyar mozikban Quentin Tarantino első filmje Ezt az öt filmet ajánljuk idén májusban! Ezt az öt filmet ajánljuk idén áprilisban! Minden, de tényleg MINDEN, amit a Tűzgyűrű: Lázadás-ról tudni lehet és érdemes!


Videa. letöltés. MP4. Android.1080p. Indavideo. Magyarul.. Download. iPhone. Teljes. HD. 4K Blu-ray. Full Movie. Ingyen. iPad. Film online. Kritika. Avi. 480p. DVDrip. Szereplők. 720p. Angolul. BDrip. Stream. Watch Free. Elemzés. Vélemények. Filmnézés. Filmek