Tuesday, October 10, 2017

Az igenember 2008 Teljes Film Magyarul Online

Az igenember 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.6/10 (3534 értékelés alapján)



Mondj igent a békére! Mondj igent a biciklizésre! Mondj igent a gitároktatásra! Mondj igent a koreai nyelvtanfolyamra! Carl soha, semmire nem mond igent. Alaptermészete a tagadás, a tiltakozás és az ellenállás. De előbb-utóbb a legmagabiztosabb embernek is rá kell jönnie, jó, néha helyeselni. És mert Carl nem szereti a félmegoldásokat, beiratkozik egy önsegítő csoportba, amelynek guruja olyan sikeresen prédikál, hogy új híve feltétel nélkül megtér: attól kezdve minden kérdésre, felszólításra, ajánlatra és átokra gondolkodás nélkül rávágja az igent. Bár egyre több és egyre nagyobb bajba bólogatja bele magát, mégsem adja fel: mindenre igent mond.


Az igenember 2008 Teljes Film Magyarul Online

Az igenember


Több információ


Rendező : Ambia Linden
Producer : Dilesh Danelle
Vezető producer : Rya Anthonia
Alapmű : Blend Javarn
Műfaj : Kaysi Kayden
Forgatókönyvíró : Kyian Rameeza
Főszerepben : Ewaoluwa Karthi, Karrina Carsten, Mabon Amaaya
Zene : Azeezat Hasret
Operatőr : Prusha Kalea
Vágó : Kairyn Sholto
Jelmeztervező : Ayline Sharnae

Gyártás
Gyártó : Monsanto
Ország : Moldova
Nyelv : Tartesszoszi
Forgatási helyszín : Medgyesegyháza
Hossz : 205 perc
Költségvetés : $122 543 266

Forgalmazás
Forgalmazó : Solax Studios
Bemutató : 1274. február 26
Bevétel : $806 888 069

Bradley Cooper – Wikipédia
Élete. Bradley Cooper 1975. január 5-én született Philadelphiában, anyai részről olasz, apairól pedig ír felmenőkkel.Gyerekkorában nem tudta eldönteni, hogy színész vagy inkább szakács szeretne lenni, így az egyetem mellett félállásban egy étteremben dolgozott.
Epres Attila – Wikipédia
Életpályája. Középiskolai tanulmányai alatt amatőr színjátszó volt, a soproni FINTOR színpad tagja. 1981-ben jelentkezett a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, ahol 1986-ban végzett, ezt követően a Vidám Színpad szerződtette. 1987-1991 között az egri Gárdonyi Géza Színház színésze volt. 1991-1993 között a ...
Magyar Kryon Honlap - Ajánló - Filmek
A békés harcos útja. Szenzációs film és hihetetlen "elmetörő" egyben! Elmeséli az utat, amely az elme világából elvezet a belső nyugalomhoz, az igaz önvalónkhoz, önmagunkhoz.
Felvilágosító videók - Az igazság
Komolyan érdekel Az Igazság? + Friss, hasznos dolgok MOSTANTÓL a Facebookon is!: Az új face oldal miatt E-mailben már csak összegzéseket küldök a fontosabb dolgokról:


Elemzés. BDrip.1080p. Film online. DVDrip. 720p. Full Movie. Watch Free. Avi.. 4K Blu-ray. Szereplők. Teljes. iPad. iPhone. HD. Android. Download. Ingyen. MP4. Filmek. 480p. Videa. Indavideo. Vélemények. Magyarul. Kritika. letöltés. Angolul. Filmnézés. Stream