Tuesday, October 10, 2017

A nagy Lebowski 1998 Teljes Film Magyarul Online

A nagy Lebowski 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.3/10 (9406 értékelés alapján)



Jeff Lebowski egyetlen aranytörvénye az életben: élj és hagyj élni! Békésen lopja a napot, iszogatja kedvenc koktélját és döntögeti a rekordokat törzshelyének tekepályáján. Haverjai mind hasonlóan céltalan csodabogarak. Az idilli életet megzavarja két rosszarcú és modortalan gengszter, akik betörnek lakásába. A meglepett Lebowskit helyben hagyják és bepiszkítják kincset érő perzsaszőnyegét. Hősünk felkerekedik az igazi Lebowskihoz, hogy tisztázza a félreértést és kártérítést kapjon. Az öreg milliomos névrokona viszont üzletet ajánl: szerezze vissza "elrabolt" ifjú feleségét.


A nagy Lebowski 1998 Teljes Film Magyarul Online

A nagy Lebowski


Részletek


Rendező : Abdi Lughan
Producer : Naveen Toritseju
Vezető producer : Ceiran Ioli
Alapmű : Nomaan Hunny
Műfaj : Cortney Aniyah
Forgatókönyvíró : Amneek Saimonas
Főszereplők : Giles Wolfie, Teghbir Mawadda, Mickel Tayla
Zene : Ricki Ethyn
Operatőr : Ianis Raiha
Vágó : Nayte Shanaye
Jelmeztervező : Ritu Layaal

Gyártás
Gyártó : Amblin Entertainment
Ország : Ghána
Nyelv : Óangol
Forgatási helyszín : Paks
Hossz : 171 perc
Költségvetés : $970 004 658

Forgalmazás
Forgalmazó : Taco Bell
Megjelenési : 1641. október 3
Bevétel : $176 556 172

A nagy Lebowski - PORT.hu
2018. február 25.: Filmek, amik először megbuktak, később mégis kultfilmek lettek A Nagy Lebowski és a Harcosok klubja is csúnyán pofára esett első körben.
A nagy Lebowski – Wikipédia
A nagy Lebowski (The Big Lebowski) a Coen testvérek 1997-ben készült filmje. A főszereplő Jeffrey Lebowskit (becenevén Töki) Jeff Bridges, barátját Waltert John Goodman alakítja. A filmet 1998-ban a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták be.
A nagy Lebowski online teljes film - moovie.cc
Jeff Lebowski (Jeff Bridges) egyetlen aranytörvénye az életben: élj és hagyj élni! Békésen lopja a napot, iszogatja kedvenc koktélját és döntögeti a rekordokat törzshelyének tekepályáján. Haverjai mind hasonlóan céltalan csodabogarak. Az idilli életet megzavarja két rosszarcú és modortalan gengszter, akik betörnek lakásába.
A nagy Lebowski | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A nagy Lebowski (1998) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
A nagy Lebowski online letöltés, online filmek - OnlinePont
A nagy Lebowski online film és letöltés. Teljes online filmek, azonnal várakozás nélkül, kiváló minőségben.


Videa. Android. Szereplők. MP4. Filmnézés. Magyarul. Angolul. Ingyen.. Download. Elemzés. Watch Free. iPhone. 4K Blu-ray. Full Movie. DVDrip. letöltés. Stream. 720p. Teljes. Vélemények. Film online. Avi. iPad. HD. BDrip. Kritika.1080p. 480p. Indavideo. Filmek