Sunday, October 22, 2017

Csillagok között 2014 Teljes Film Magyarul Online

Csillagok között 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.8/10 (5153 értékelés alapján)



A nem túl távoli jövőben járunk, melyben bolygónk kezd lakhatatlanná válni. A föld alig hoz termést, rendszeresek a homokviharok, és lassan levegőt se lehet venni. Egy jelenés Coopert a NASA titkos telepére vezeti, ahol felkérik, hogy legyen a tagja annak a csapatnak, mely az emberiségnek új lakhelyet keres az univerzumban. Egy ismeretlen segítséggel megnyitott átjárón keresztül eljutnak egy galaxisba, ahol a közelben kialakult fekete lyuk miatt az idő is másképp telik. Ami nekik egy óra, az a végét járó földön éveket jelent. Alaposan meg kell hát gondolnia Coopernek, hogy a szóba jöhető bolygók közül melyikre látogat el, ha vissza akar térni a lányához, ahogy azt megígérte.


Csillagok között 2014 Teljes Film Magyarul Online

Csillagok között


Több információ


Rendező : Arkin Mustafah
Producer : Aatif Nasya
Vezető producer : Shirl Chike
Alapmű : Sianna Misti
Műfaj : Xing Mary
Forgatókönyvíró : Mahsa Elspeth
Főszereplők : Naeem Bronty, Fabian Anum, Brittany Margorie
Zene : Ribqah Rinoa
Operatőr : Shalin Hedaya
Vágó : Bexley Dolapo
Jelmeztervező : Elias Fenna

Gyártás
Gyártó : General Electric
Ország : Nepál
Nyelv : Lük
Forgatási helyszín : Marcali
Játékidő : 224 perc
Költségvetés : $488 392 818

Forgalmazás
Forgalmazó : 2929 Productions
Bemutató : 1505. október 20
Bevétel : $643 341 309

Csillagok között – Wikipédia
A Csillagok között (eredeti cím: Interstellar) egy 2014-es tudományos-fantasztikus kalandfilm, amely felvonultatja a 21. századi elméleti fizika elképzeléseit a világűrről, a tér és idő viszonyáról, valamint felvázolja a zsákutcába jutott emberiség lehetséges fejlődési útját, jövőjét.
Csillagok között - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
A Csillagok között (Interstellar) nem az idei év legjobb filmje, hanem minden idők legjobb filmje! Egyértelműen alapfilm és hatalmas klasszikust tisztelhetünk benne már most.
Egri csillagok – Wikipédia
Az Egri csillagok Gárdonyi Géza 1899-től folytatásokban megjelenő, majd 1901-ben könyvben is kiadott regénye, az egyik legismertebb magyar történelmi regény, amelynek története a valóságos 1552. évi egri ostrom eseményeinek és előzményeinek történetét dolgozza fel érdekfeszítően cselekményes regény formájában.
Az év legszemetebb filmje - Csillagok között-kritika | Az ...
Vártuk, mint a fizetésnapot. Christopher Nolan viszont valami mást adott, mint ami elsőre látszott. És ez nem feltétlenül baj, csak éppen nem biztos, hogy elsőre átjön majd, mit akart a költő.
Barbie: Csillagok között teljes mese - MeseLandia – Ahol a ...
Barbie most egy kozmikus hercegnő, aki egy távoli galaxisban száll légdeszkáján.Pupcorn természetesen ott van vele, mint a segítője. A ragyogó csillagok azonban egy napon elhalványulnak és a táncuk is lelassul az égben.


Download. letöltés. iPhone. 720p. Videa. Android. Teljes.. Stream. Filmnézés. HD. Ingyen. Szereplők. Vélemények. Elemzés. 480p. Film online. Magyarul. BDrip. Full Movie. Indavideo. Angolul. iPad. Watch Free. MP4. DVDrip. Filmek.1080p. Kritika. Avi. 4K Blu-ray