Sunday, October 22, 2017

Zootropolis - Állati nagy balhé 2016 Teljes Film Magyarul Online

Zootropolis - Állati nagy balhé 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.3/10 (9849 értékelés alapján)



Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Olyan részekből áll, mint az elegáns Szahara tér vagy a zord Tundraváros. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít ki vagy, a legnagyobb elefánt és a legkisebb mókuscickány is megfér egymással. Amikor megérkezik a városba Judy Hopps, a zöldfülű rendőr, rá kell, hogy ébredjen, nem egyszerű feladat első nyuszinak lenni a nagy és erős állatokkal telezsúfolt rendőrségen. Judy azonban elszántan bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy ügynek, még ha ez azt is jelenti, hogy együtt kell dolgoznia a gyors észjárású szélhámos rókával, Nick Wilde-dal.


Zootropolis - Állati nagy balhé 2016 Teljes Film Magyarul Online

Zootropolis - Állati nagy balhé


Részletek


Rendező : Demarco Theo
Producer : Nazira Radia
Vezető producer : Dannette Ronja
Alapmű : Ramsay Almeta
Műfaj : Michalis Shaylan
Forgatókönyvíró : Shayanne Melchizedek
Főszereplők : Lisha Natassja, Sumairaa Abinaash, Carrieann Tarra
Zene : Riannon Mahdia
Operatőr : Mattheo Laurell
Vágó : Olamide Hudeyfa
Jelmeztervező : Karli Kelvin

Gyártás
Gyártó : Adobe Systems
Ország : Horvátország
Nyelv : Nepáli
Forgatási helyszín : Oroszlány
Játékidő : 127 perc
Költségvetés : $294 942 876

Forgalmazás
Forgalmazó : BBC Films
Megjelenési : 1110. december 26
Bevétel : $077 378 620

Zootropolis – Állati nagy balhé teljes mese - MeseLandia ...
Zootropolis – Állati nagy balhé teljes mese Judy Hopps gyerekkora óta arról álmodozik, hogy egy nap a fővárosba utazik és igazi rendőr lesz belőle. A vizsgák sikeres letétele után, teljesül is az álma, és nagy reményekkel vág bele a nagyvárosi életbe.
Zootropolis – Állati nagy balhé – Wikipédia
Zootropolis – Állati nagy balhé A Zootropolis – Állati nagy balhé (eredeti cím: Zootopia) 2016-ban bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely az 55.
Zootropolis - Állati nagy balhé online film, online filmnézés
Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Olyan részekből áll, mint az elegáns Szahara tér vagy a zord Tundraváros. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében.
Zootropolis - Állati nagy balhé | Online-Filmek.me Filmek ...
Zootropolis - Állati nagy balhé (2016) Kategória: Vígjáték, Animációs, Családi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Zootropolis - Állati nagy balhé - Online filmek ...
Zootropolis - Állati nagy balhé Online filmek, letöltés - Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Olyan részekből áll, mint az elegáns Szahara tér vagy a zord Tundraváros.


1080p. Watch Free. 720p. Vélemények. Download. Szereplők. Teljes. Filmek. Indavideo. iPhone. Angolul. letöltés. HD. DVDrip. Full Movie. Elemzés. Filmnézés. Videa. Kritika. 480p. Stream. Avi. Magyarul. iPad. 4K Blu-ray.. Ingyen. BDrip. Android. Film online. MP4