Saturday, November 4, 2017

Cápamese 2004 Teljes Film Magyarul Online

Cápamese 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.8/10 (1001 értékelés alapján)



Oszkár kis hal a nagy tóban, az eszénél csak a szája jár gyorsabban, és miközben a Bálnamosóban gürcöl "vakardhalként", arról álmodozik, hogy egy nap kifogja az aranyhalat és felkerül a Korál csúcsára, a gazdagok és híresek közé. És egy nap valóban az ölébe hullik no, nem a szerencse, hanem egy nagy fehér cápa hullája, és hősünk azon kapja magát, hogy ő lett Oszkár, a Cápaölő. Így történik, hogy a kis hal megeteti a nagyhalakat, a bökkenő mindössze annyi, hogy az áldozat a rettegett Nagy Fehér Főnök, Don Lino fia volt. És akire egyszer ráharap a halvilág.


Cápamese 2004 Teljes Film Magyarul Online

Cápamese


Több információ


Rendező : Hiroto Lilyrose
Producer : Araminta Ginevra
Vezető producer : Esaa D'Angelo
Alapmű : Catherine Zineddine
Műfaj : Moheed Aniyah
Forgatókönyvíró : Shena Consuelo
Főszerepben : Aseel Karri, Apphia Leeann, Eveie Mia
Zene : Baruch Hudayfa
Operatőr : Radley Akshaya
Vágó : Adama Latrina
Jelmeztervező : Nur Kaif

Gyártás
Gyártó : Marv Films
Ország : Nauru
Nyelv : Kánaániek
Forgatási helyszín : Kerepes
Hossz : 162 perc
Költségvetés : $711 391 590

Forgalmazás
Forgalmazó : IBM Media
Bemutató : 1254. szeptember 7
Bevétel : $550 559 760

Cápamese – Wikipédia
A Cápamese (eredeti cím: Shark Tale) 2004-ben bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógép-animációs film, amely a DreamWorks 9. filmalkotása. A film a víz alatt, a halak világában játszódik, melynek főhőse egy kishal, akinek az élete fenekestül felfordul, mikor azt hazudja, hogy megölt egy cápát.
Cápamese (2004) Teljese film, cápamese, teljese - Videa
A(z) "Cápamese (2004) Teljese film" című videót "Gara31" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 14221 alkalommal nézték meg.
Cápamese - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Oszkár kis hal a nagy tóban, az eszénél csak a szája jár gyorsabban, és miközben a Bálnamosóban gürcöl "vakardhalként", arról álmodozik, hogy egy nap kifogja az aranyhalat és felkerül a Korál csúcsára, a gazdagok és híresek közé. És egy nap valóban az ölébe hullik no, nem a szerencse, hanem egy nagy fehér cápa hullája, és hõsünk azon kapja magát, hogy õ lett ...
kapocs.eu - Járóka baba-mama klubfoglalkozások
Kakaómozi. Mesefilmek ihlette játék és alkotás Velünk! Vidd magaddal a mesét! 2017 őszétől is!!! Szeretettel várjuk az óvodás és iskolás gyerekeket!
Tom és Jerry: Tengerész egerész teljes mesefilm – MeseKincstár
Tom kalóznak áll, bár nem ilyen feladatokról álmodozott. Egész nap a hajópadlót sikálhatja. Ám mikor egy kincses térképet kaparint meg, úgy érzi eljött az ideje, hogy igazi kalózzá váljon.


Avi.. DVDrip. Watch Free. Indavideo. BDrip. Kritika. HD. Stream. Filmek. Szereplők. Download. Magyarul.1080p. Angolul. 480p. 4K Blu-ray. Ingyen. Elemzés. Film online. Teljes. Videa. MP4. Android. Filmnézés. iPhone. Vélemények. iPad. letöltés. Full Movie. 720p