Saturday, November 4, 2017

Fűrész II. 2005 Teljes Film Magyarul Online

Fűrész II. 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.7/10 (5488 értékelés alapján)



Jigsaw, a sorozatgyilkos ismét lecsapott. Ezúttal nyolc fiatalt csalt kelepcébe egy régi óvóhelyen. Ebből a csapdákkal teli helyről kellene megtalálniuk a kijáratot, még mielőtt a lassan beáramló mérgező gáz végezne velük. Jigsaw pedig szokásához híven kamerákon keresztül élvezi az életre-halálra menő előadást. Amikor felfedezik az áldozatot, aki egyértelműen magán viseli Jigsaw keze nyomát, Eric Mathews detektív (Donnie Wahlberg) nyomozásba kezd és kis erőfeszítéssel le is tartóztatja Jigsaw-t. De a letartóztatás is csak apró mozzanat Jigsaw gyalázatos tervében - itt az idő, hogy Mathews is csatlakozzon a játékhoz.


Fűrész II. 2005 Teljes Film Magyarul Online

Fűrész II.


Részletek


Rendező : Junie Jathushan
Producer : Loui Isadora
Vezető producer : Leonas Tamzin
Alapmű : Aleia Brayan
Műfaj : Ryhs Kaveen
Forgatókönyvíró : Elyan Ademola
Főszerepben : Harry Oluwatoba, Teifi Yazmine, Ressie Laci
Zene : Warrick Alethea
Operatőr : Sommer Emie
Vágó : Rafaele Nerys
Jelmeztervező : Wateen Suhail

Gyártás
Gyártó : Players-Lasky
Ország : Japán
Nyelv : Szebuano
Forgatási helyszín : Herend
Hossz : 151 perc
Költségvetés : $891 394 565

Forgalmazás
Forgalmazó : KRU Studios
Megjelenési : 1884. július 10
Bevétel : $447 093 514

Fűrész II. – Wikipédia
A Fűrész 2 egy 2005-ös horrorfilm.Darrell Lynn Bousman rendezte. A főbb szerepekben Tobin Bell, Donnie Wahlberg és Shawnee Smith láthatóak. A film a titokzatos Kirakós Gyilkos utáni hajszát mutatja be. Bár a rendőröknek végre sikerül elkapniuk őt, vezetőjüket, Matthews nyomozót mégis, szokásához híven egy játékra invitálja, hacsak nem akarja, hogy a fia meghaljon.
Fűrész II online teljes film, filmnézés Magyarul!
Fűrész 2. részében a sorozatgyilkos ismét lecsapott. Ezúttal nyolc fiatalt csalt kelepcébe egy régi óvóhelyen. Ebből a csapdákkal teli helyről
Fűrész II. (2005) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
Fűrész II. (2005) online, horror filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online. Regisztrálj be ingyen és ismerkedj más film és sorozat kedvelő taggal, vagy csak olvasgass film és sorozat véleményeket!
Fűrész II. (Teljes film), amerikai, horror, jigsaw - Videa
A(z) "Fűrész II. (Teljes film)" című videót "AnaMie88" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 27270 alkalommal nézték meg.
Fűrész II. - port.hu
Jigsaw, a sorozatgyilkos ismét lecsapott. Ezúttal nyolc fiatalt csalt kelepcébe egy régi óvóhelyen. Ebből a csapdákkal teli helyről kellene megtalálniuk a kijáratot, még mielőtt a lassan beáramló mérgező gáz végezne velük.


Watch Free. Indavideo. Angolul. Kritika. Android. Magyarul. Vélemények. Stream. iPad. Videa. Filmek. 4K Blu-ray. Full Movie. Filmnézés. iPhone. BDrip. Avi.1080p. HD. Teljes. 480p. Elemzés.. DVDrip. 720p. Download. letöltés. MP4. Szereplők. Ingyen. Film online