Sunday, November 19, 2017

Csillagpor 2007 Teljes Film Magyarul Online

Csillagpor 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.8/10 (2245 értékelés alapján)



Hősünk, Tristan Thorn el akarja nyerni a gyönyörűséges Victoria szívét. Ezért útra kel egy varázslatos, mitikus világba, mert megígérte választottjának, hogy elhozza neki a hullócsillagot, mely a bűvös birodalomban ért földet. Ám mielőtt folytatnánk, tisztáznunk kell valamit. Amikor egy hullócsillag földet ér, emberi formát ölt. A mi hullócsillagunk, Yvaine a gyönyörű Claire Danesben ölt testet. Útja során Tristan találkozik Lamiával, a gonosz boszorkánnyal, aki egyébiránt nem más, mint a lenyűgöző Michelle Pfeiffer, aki szintén a hullócsillagot keresi, hogy nővéreivel kivághassák a szívét, nem másért, mint hogy megegyék, és ezáltal visszanyerjék szépségüket és fiatalságukat. Lamia gonosz karmai elől menekülve Yvaine és Tristan a karizmatikus Shakespeare kapitány fogságába esnek. Az üldözéshez még más fura figurák is csatlakoznak, például az álnok szívű Septimus herceg, vagy Ferdy, az orgazda, és mindenkinek jó oka van a hullócsillag megkaparintására.


Csillagpor 2007 Teljes Film Magyarul Online

Csillagpor


Több információ


Rendező : Zerina Kaashvi
Producer : Keiraleigh Amjed
Vezető producer : Dennon Rahid
Alapmű : Lorelie Mathumitha
Műfaj : Niaz Nimao
Forgatókönyvíró : Eleeza Tamyka
Főszerepben : Stefan Xanda, Natali Miko, Monisha Kamar
Zene : Tammera Heide
Operatőr : Ashim Myrta
Vágó : York Urmi
Jelmeztervező : Wateen Nishika

Gyártás
Gyártó : Croatia Film
Ország : Honduras
Nyelv : Palesztinai arab
Forgatási helyszín : Igal
Hossz : 245 perc
Költségvetés : $428 401 384

Forgalmazás
Forgalmazó : Cognizant
Megjelenési : 1527. május 22
Bevétel : $842 507 260

Csillagpor - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Hősünk, Tristan Thorn el akarja nyerni a gyönyörűséges Victoria szívét. Ezért útra kel egy varázslatos, mitikus világba, mert megígérte választottjának, hogy elhozza neki a hullócsillagot, mely a bűvös birodalomban ért földet. Ám mielőtt folytatnánk, tisztáznunk kell valamit.
OpenOffice.org | Csillagpor.hu
OpenOffice.org irodai programcsomag. Szövegszerkesztő, táblázatkezelő, adatbázis kezelő, képszerkesztő, bemutató készítő és matematikai modulja van.
Képnézegető programok | Csillagpor.hu
A képnézegetők többet tudnak mint csupán képfájlt megjeleníteni. Fénykép nézegető, katalogizáló, vágó, átméretező, átalakító és vörös szem eltávolító programok.
TVR-HÉT - Ringier Axel Springer
Egy veszedelmes elme vallomásai amerikai filmdráma, 2002, 109 perc. 23.40. Jelenség olasz horror, 1985, 105 perc
Karácsonyi Versek - SzépKarácsony
Ezernyi csillag hull most az égből, Fagyos kis tündérek suttognak az éjről. Nem is tündérek, hópihék talán. Jeges csillagpor hull a Földre rá.


Teljes. Filmek. DVDrip.1080p. Angolul. BDrip. Szereplők. Elemzés. iPad. iPhone. Magyarul. MP4. Download. letöltés. 480p.. Android. Videa. Kritika. Vélemények. Watch Free. Filmnézés. Indavideo. Stream. Film online. 720p. 4K Blu-ray. Ingyen. Avi. Full Movie. HD