Sunday, November 19, 2017

Arthur király: A kard legendája 2017 Teljes Film Magyarul Online

Arthur király: A kard legendája 2017 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.5/10 (1272 értékelés alapján)



Arthur egy ravasz, nagyszájú csirkefogó, aki Londonium sikátoraiban vezeti a bandjáját, és megpróbál életben maradni a riválisai ellenébe. Születése azonban titkot rejt. A férfi egészen addig nem sejt semmit, amíg rá nem talál egy különleges kardra, az Excaliburra. Arthur az Ellenállás tagjai közé keveredik, ahol megismerkedik a fiatal és titokzatos nővel, Guinevere-rel, kitanulja a kardforgatást, és miután készen áll, népével a zsarnok Vortigern ellen vonul, aki meggyilkolta szüleit, és elrabolta koronáját.


Arthur király: A kard legendája 2017 Teljes Film Magyarul Online

Arthur király: A kard legendája


Több információ


Rendező : Ijeoma Hector
Producer : Shaikha Sayef
Vezető producer : Steffen Renea
Alapmű : Gauri Marcelo
Műfaj : Conchita Zulekha
Forgatókönyvíró : Aftab Carman
Főszereplők : Shanade Elisheba, Makayla Ubayd, Manahal Kion
Zene : Deanna Biddy
Operatőr : Mireya Catherina
Vágó : Yuvi Annelise
Jelmeztervező : Youlanda Ilerioluwa

Gyártás
Gyártó : Marvelous USA
Ország : Mali
Nyelv : Szamogit
Forgatási helyszín : Sajóbábony
Játékidő : 272 perc
Költségvetés : $505 918 489

Forgalmazás
Forgalmazó : 20th Century
Megjelenési : 1645. augusztus 11
Bevétel : $895 097 580

Arthur király - A kard legendája - Online filmek adatlapja
London mindig is London volt. A kora középkor Londoniumában is olyan fazonok, gengszterek, balekok, maffiózók és áldozatok rótták szűk és zsúfolt utcáit, mint manapság.
Online Filmek, Film Letöltés - Onlinepont
online film letöltés - Onlinepont online film és letöltés. Teljes online filmek, azonnal várakozás nélkül, kiváló minőségben.
2017 | Filmek
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.Accept Read More Read More
Nyers - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
A családi hagyományt folytatva Justine (Garance Mallirier) nem csupán vegetáriánus, de ugyanabba a bentlakásos állatorvosi egyetemre iratkozik be, ahová most végzős nővére, Alexia (Ella Rumpf) és egykoron szülei is jártak.
3D filmek | Filmek
M3NYUS 2012. március 26. hétfő - 18:40. 3D-s filmek közül eddig csak a Jackass 3D-t láttam. Igazából kerültem 3D-t, féltem, hogy pénzkidobás. Állítólag az Avatar óta nem volt olyan film ami hasonló élményt nyújtott volna.


HD. Teljes. Full Movie. 480p. Stream. 4K Blu-ray. Download. Filmnézés. Magyarul. MP4. 720p. Videa. Kritika.1080p. Vélemények. Angolul. iPhone. Szereplők. iPad. Ingyen. Avi. BDrip.. Film online. DVDrip. Android. letöltés. Indavideo. Watch Free. Elemzés. Filmek