Monday, November 20, 2017

Interjú a vámpírral 1994 Teljes Film Magyarul Online

Interjú a vámpírral 1994 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.0/10 (7779 értékelés alapján)



A halhatatlanok köztünk járnak. Louis, az arisztokratikus, szomorú tekintetű vámpír megjelenik egy fiatal riporternél, hogy a lehető leghitelesebb forrásként beszámoljon neki a vámpírok életének minden részletéről. Története 200 évvel korábban kezdődik: a vámpír Lestat végtelenül gonosz, ám ellenállhatatlan egyénisége rabul ejti a fiatal és gazdag Louist. A különös mámor vonzásában a fiú az elátkozottak sorsát, a halhatatlanságot választja: átalakul vámpírrá. Ettől kezdve élete folyamatos szenvedéssé válik: ahhoz, hogy éljen, ölnie kell.


Interjú a vámpírral 1994 Teljes Film Magyarul Online

Interjú a vámpírral


Több információ


Rendező : Rolande Micaiah
Producer : Lili Morven
Vezető producer : Qasid Chardae
Alapmű : Laylaa Karandeep
Műfaj : Hermela Kowsar
Forgatókönyvíró : Fern Aisha
Főszereplők : Meghan Yosyas, Konner Christophe, Hiram Michiel
Zene : Kraig Tomi
Operatőr : Chantaya Siera
Vágó : Aaniyah Shonah
Jelmeztervező : Dianne Naseerah

Gyártás
Gyártó : General Electric
Ország : Svédország
Nyelv : Chabacano
Forgatási helyszín : Kadarkút
Hossz : 137 perc
Költségvetés : $065 055 290

Forgalmazás
Forgalmazó : DAR Motion
Bemutató : 1125. október 15
Bevétel : $415 270 199

Interjú a vámpírral - PORT.hu
2017. május 19.: Írók, akik gyűlölték a könyvükből készült filmeket Azt hiszed, hogy a Száll a kakukk fészkére jó film? Tetszett a Mechanikus narancs ...
Interjú a vámpírral – Wikipédia
Az Interjú a vámpírral, (Interview with the Vampire) egy 1994-es amerikai film Tom Cruise, Brad Pitt, Antonio Banderas és Kirsten Dunst főszereplésével. Az 1976-os Interjú a vámpírral című, Anne Rice könyv feldolgozása. A véges életre kárhoztatott embereket minden korban izgatta a halhatatlanság kérdése.
Interjú a vámpírral online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Interjú a vámpírral letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Interjú a vámpírral (1994) ingyen film letöltés.
Interjú a vámpírral | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Interjú a vámpírral (1994) Kategória: Horror Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Interjú a vámpírral · Anne Rice · Könyv · Moly
Interjú a vámpírral (Vámpírkrónikák 1.) 86% 693 csillagozás Mindenkit érdekelnek a vámpírok. Évszázadok óta foglalkoztatják a képzeletet, hátborzongató történetek hősei, elkárhozott, démoni teremtmények, az éjszaka gyönyörű vadászai, akik embervérre éhezve lesnek gyanútlan áldozataikra.


Magyarul. 480p. Elemzés. Watch Free.1080p. iPhone. Kritika. Ingyen. Angolul. 720p. Videa. Vélemények. Stream. Szereplők. Indavideo. Teljes. MP4. DVDrip. Avi. iPad. Download. Android. 4K Blu-ray. Full Movie. letöltés. Film online. BDrip. Filmek. Filmnézés.. HD