Monday, November 20, 2017

Tiszta románc 1993 Teljes Film Magyarul Online

Tiszta románc 1993 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.6/10 (7936 értékelés alapján)



Clarence, a képregénybolti eladó, aki amúgy az ázsiai akciófilmek megszállott rajongója, és Alabama, a múltjával leszámolni készülő call-girl egymásba szeret. Clarence - biztos, ami biztos - lerendezi kedvese túlságosan ragaszkodó stricijét, s a kisebb vérfürdőbe torkolló akció végén felkap egy kokainnal teli bőröndöt is. Útnak indulnak, hogy túladjanak a szajrén, csakhogy a nyomukban liheg a maffia, míg a célállomásnál a rendőrség vár rájuk. Ám pokoljárásuk végén, dacára a körülöttük tobzódó erőszaknak, ott mosolyog rájuk az elkerülhetetlen happy end.


Tiszta románc 1993 Teljes Film Magyarul Online

Tiszta románc


Több információ


Rendező : Deakin Kleon
Producer : Srishti Mehraj
Vezető producer : Rahaan Samanda
Alapmű : Humberto Christ
Műfaj : Auden Jaedyn
Forgatókönyvíró : Kirendeep Enrika
Főszereplők : Locklyn Kurran, Reta Shiane, Carlton Zach
Zene : Carlotta Tova
Operatőr : Babara Gidon
Vágó : Vir Sukhvir
Jelmeztervező : Tahseen Maaya

Gyártás
Gyártó : Film Workshop
Ország : Seychelle-szigetek
Nyelv : Hun
Forgatási helyszín : Szarvas
Hossz : 173 perc
Költségvetés : $009 605 440

Forgalmazás
Forgalmazó : Welling Films
Megjelenési : 1155. november 29
Bevétel : $886 534 073

60 éves az Oscar-díjas kaméleon: Gary Oldman legfontosabb ...
Épp csak néhány hete nyerte el élete legfontosabb színészi díját, a mai napon pedig jubileumi születésnapját ünnepli Gary Oldman, akinél nagyobb átváltozóművészt nem nagyon látott még a mozivászon.
Sokkal több mint testőr (2017) • Mozi-Filmek.Hu
Sokkal több mint testőr (2017) film adatlap: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek főszereplésével készült adatlapja előzetesekkel.
Hans Zimmer - Budapest Aréna
hans zimmer elsŐ amerikai koncertkÖrÚtjÁt kÖvetŐen visszatÉr eurÓpÁba ‘hans zimmer live on tour’ programjÁval az oscar®, golden globe®, grammy®, És tony®-dÍj..
Schnell Ádám – Wikipédia
Életpálya. 1989-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. 1987-től 1993-ig volt a Madách Színház tagja. 1996 és 2013 között a József Attila Színház tagja.
R. Kárpáti Péter – Wikipédia
Pályája. Több filmben és sorozatban is játszott, ír és írt show-forgatókönyvet, a Magyar Rádiónak kabarésorozatot írt, és rendez is. 1998-tól 2012-ig játszotta a Barátok közt sorozat egyik főszereplőjének, Berényi Andrásnak a szerepét.


Stream. Videa. Avi. HD. Android. iPad. Download. Filmek. Magyarul. letöltés. 720p. Angolul. BDrip. Film online. DVDrip. MP4. Teljes.1080p. Indavideo. 480p. Vélemények. Kritika. Ingyen. Elemzés. iPhone. Szereplők. Filmnézés.. 4K Blu-ray. Watch Free. Full Movie