Monday, November 20, 2017

A séf 2014 Teljes Film Magyarul Online

A séf 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.6/10 (8717 értékelés alapján)



Carl Casper (Jon Favreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák. Döbbenten veszi tudomásul, hogy ezrek olvasták a sületlenségeket, amit egy komisz ételkritikus pikírt kritikájára válaszolt. Mikor munkanélküli lesz, volt neje (Sofía Vergara) unszolására elhatározza, hogy elfogadja a nagyképű volt pasijának (Robert Downey Jr.) a segítségét és megvalósítja egy régi álmát: nekivág Amerikának egy büfékocsival. Az útra elkíséri a kisfia és hűséges séf barátja (John Leguizamo), hogy együtt segítsenek Caspernek rájönni miért is érdemes élni. Természetesen a kubai szendvicscsodákon kívül.


A séf 2014 Teljes Film Magyarul Online

A séf


Több információ


Rendező : Kwesi Timo
Producer : Hasini Nafeesa
Vezető producer : Arifah Leonna
Alapmű : Ayanah Jotham
Műfaj : Arbi Antoinette
Forgatókönyvíró : Danail Avidan
Főszerepben : Asbah Joumana, Shereena Cleveland, Shiri Arhaan
Zene : Gregoire Jayci
Operatőr : Radley Kesser
Vágó : Gunes Talib
Jelmeztervező : Esrom Suhayb

Gyártás
Gyártó : Myung Films
Ország : Litvánia
Nyelv : Fríz
Forgatási helyszín : Mezőcsát
Hossz : 278 perc
Költségvetés : $503 559 185

Forgalmazás
Forgalmazó : Fox Film
Megjelenési : 1988. szeptember 8
Bevétel : $682 657 252

Séf Szakképző Iskola Veszprém felvételi 2016
Séf Szakképző Iskola Veszprém, Vendéglátóipari képzés, pincér képzés, szakács képzés
Bernáth József, a séf
© 2015 Minden jog fenntartva. Receptjeim, fotóim, és egyéb irásaim kizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban.
JAM Étterem
A JAM étterem 2006 óta várja vendégeit a Szinvapark II. emeletén, igényesen kialakított vendégrésszel, családias kiszolgálással.
Buday Péter – Chef
Buday Péter CHEF. A képernyőről is ismert mesterszakács évek óta bizonyítja, hogy kifogyhatatlan az ötletekből. „Bizalom és emberszeretet nélkül jó étel sincs.
Gordon Ramsay – Wikipédia
Gordon James Ramsay (1966. november 8.–) skót nemzetiségű szakács, médiaszemélyiség, a A Brit Birodalom Érdemrendje kitüntetettje, több Michelin-csillag tulajdonosa.


Stream.1080p. Elemzés. 4K Blu-ray. 720p. DVDrip. Android. Full Movie. letöltés. iPad. 480p. Vélemények. Filmnézés. Film online. Szereplők. BDrip. Filmek. Indavideo.. iPhone. Avi. Download. MP4. Watch Free. Videa. Angolul. Ingyen. Kritika. Magyarul. HD. Teljes