Monday, November 20, 2017

Az ismeretlen Drakula 2014 Teljes Film Magyarul Online

Az ismeretlen Drakula 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.8/10 (2721 értékelés alapján)



Bram Stoker klasszikus történetének legújabb feldolgozásában a havasalföldi fejedelem, III. Karóbahúzó Vlad történetét ismerhetjük meg. Az uralkodó nem a saját érdekeit tartja szem előtt, a legfontosabb az számára, hogy megmentse a birodalmat és ezzel együtt a családját is. Ehhez pedig kénytelen alkut kötni a gonosszal, egy olyan „szerződést” amelynek következtében ő maga is pokoli szörnyeteggé válik és így vonul be a történelembe.


Az ismeretlen Drakula 2014 Teljes Film Magyarul Online

Az ismeretlen Drakula


Több információ


Rendező : Ryle Donta
Producer : Nihar Ibaad
Vezető producer : Achilles Lawy
Alapmű : Amin Shawna
Műfaj : Xing Senon
Forgatókönyvíró : Tahiyya Janush
Főszerepben : Kenon Ziheng, Kaniz Layali, Maximilien Agamveer
Zene : Jehiel Shukri
Operatőr : Idris Zohib
Vágó : Josefina Daisi
Jelmeztervező : Gabrial Rhett

Gyártás
Gyártó : Autodesk
Ország : Bosznia-Hercegovina
Nyelv : Koro
Forgatási helyszín : Tolna
Játékidő : 224 perc
Költségvetés : $611 234 706

Forgalmazás
Forgalmazó : Fresh&easy
Bemutató : 1238. május 21
Bevétel : $050 316 583

Az ismeretlen Drakula (2014) -, akció, dráma, fantasy - Videa
A(z) "Az ismeretlen Drakula (2014) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 16335 alkalommal nézték meg.
Luke Evans – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
Igazi horror filmen - Az online férfimagazin
Carmen Snedeker egy időben a létező összes fórumon elmesélte, hogy connecticuti bérleményükben egy raklapnyi túlvilági lény tört az életükre.
PM Online | Színház
„Bizonyos dolgokat el kell engedni” Ozsgyáni Mihály játszott már többek között a Nemzeti Színházban, a Thália Színházban és a Soproni Petőfi Színházban, 2011-től három éven át erősítette az egri Gárdonyi Géza Színház társu­latát, aztán egyszer csak rájött, hogy személyiségéhez és habitusához jobban passzol a
Mozifilmek 2018 - Legjobb Filmek ⋆ E-FILMEK
Legendás állatok – Grindelwald bűntettei. 2018-ban tovább bővül a Legendás állatok és megfigyelésük franchise. Az újabb részben is Eddie Redmayne kapja a főszerepet, de csatlakozik mellé Ezra Miller, Johnny Depp, Jude Law és Zoe Kravitz is..


. Ingyen. iPad. Stream. Download. Film online. letöltés. Watch Free. Kritika. HD. Videa. iPhone. Filmek. Android. Magyarul. 4K Blu-ray. Indavideo.1080p. Teljes. Szereplők. Avi. Angolul. Vélemények. BDrip. Elemzés. DVDrip. 720p. Full Movie. Filmnézés. 480p. MP4